yani ozan as oldu.bi as stoper daha alınacak belliki.yedek marcao +ömer toprak falan mı yapsak diyorum acıkcası içten içe.gökayı daha kazanamadıkAs stoperimiz yok ki ozan hariç. Hamza zamanı gibi sürekli alternatif alıyoruz
yani ozan as oldu.bi as stoper daha alınacak belliki.yedek marcao +ömer toprak falan mı yapsak diyorum acıkcası içten içe.gökayı daha kazanamadıkAs stoperimiz yok ki ozan hariç. Hamza zamanı gibi sürekli alternatif alıyoruz
chaves taraftar forumlarına baktım biraz. marcaonun satılmasına cok ofkeliler. cesur yuregimizi nasıl 4 milyona satarsınız diye yonetime ates puskuruyorlar. yarın kulup binası onunde protesto organize edilmis. marcao icin boyle bir yetenek 100 yılda bir gelir yorumları var. oyun stili beckenbauer, sifo mehmet ve zubizaretta karısımıymıs.
Yonetim konusunda haklisin ama o baska konu simdi bu mantikta bizim her geleni kabullenmemiz gerekReis Galatasaray markası olarak evet değil, Marcao 'da değil evet bunu da kabul ediyorum
Siz de başımızdaki vasıfsız yöneticiler ile daha fazlası olmayacağını kabul edin. Ben çok mu bayılıyorum anasını satayım Arap liginin golcüsünü Portekiz liginden tanımadığım etmediğim adamı kadroya yazarken ?
Bu yönetim 1 senedir görevde aldığı en max. adamlar Emre ve Nagatomo sen gerçekten Balotelli 'yi yazabiliyorsun
Yahu A.Albayrak transfer görüşmesi için gitse Balotelli ve Raiola bizim Abdürrahim 'i kaale almazlar bile ...
herkes yerli alıyor biz yabancılarla uğraşıyoruz yabancı sayısını kesin azaltıcaklar sırf bizim için
fiyat nekadar tam olarakchaves bıze ıyı kıtledı
yok be klasik chavesli abartmasıEnteresan.. Oyun stili yani defans disinda herseye benziyor. Bir kalecinin stiline bile![]()
Kimi aldilar??herkes yerli alıyor biz yabancılarla uğraşıyoruz yabancı sayısını kesin azaltıcaklar sırf bizim için
marcaonun kafayla attıgı güzel gol.30 aralıktaki mactan.2.37
normalde 5 ama bize 3.5fiyat nekadar tam olarak
gitti rodriguezin yarisi!normalde 5 ama bize 3.5
ha evet marcao sandım ama yine penaltıdan atmış,olsun :d sogukkanlı vuruyo topaMarcao hakkında tüm söylediklerine katılıyorum ama kafa golü Marcaonun değil, bu arada çok garip penaltı kullanıyor bizim ligde fbjkli basın kesin geçersiz olmalı böyle penaltı olmaz falan der.
artı bir sonraki satıstan yuzde 20 ki o da 0 yapargitti rodriguezin yarisi!
nasil ya bide 20mi koydurtmuslar, akillanmaz bunlar!artı bir sonraki satıstan yuzde 20 ki o da 0 yapar