Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chaves taraftar forumlarına baktım biraz. marcaonun satılmasına cok ofkeliler. cesur yuregimizi nasıl 4 milyona satarsınız diye yonetime ates puskuruyorlar. yarın kulup binası onunde protesto organize edilmis. marcao icin boyle bir yetenek 100 yılda bir gelir yorumları var. oyun stili beckenbauer, sifo mehmet ve zubizaretta karısımıymıs.

Enteresan.. Oyun stili yani defans disinda herseye benziyor. Bir kalecinin stiline bile :)

Bendtner h.o
John obi mikel h.o
Nakoulma h.o
Bastos h.o
Stancu h.o

Reis Galatasaray markası olarak evet değil, Marcao 'da değil evet bunu da kabul ediyorum

Siz de başımızdaki vasıfsız yöneticiler ile daha fazlası olmayacağını kabul edin. Ben çok mu bayılıyorum anasını satayım Arap liginin golcüsünü Portekiz liginden tanımadığım etmediğim adamı kadroya yazarken ?

Bu yönetim 1 senedir görevde aldığı en max. adamlar Emre ve Nagatomo sen gerçekten Balotelli 'yi yazabiliyorsun

Yahu A.Albayrak transfer görüşmesi için gitse Balotelli ve Raiola bizim Abdürrahim 'i kaale almazlar bile ...
Yonetim konusunda haklisin ama o baska konu simdi bu mantikta bizim her geleni kabullenmemiz gerek :) bak senin samatta transferin balotelli transferinden zor ama yaziyosun apo vizyonsuz deyip al soma alinsin demek olmuyo bence ben taraftar olarak isterim balotelli şart degil ama bize iyi bir golcü getirmeleri şart becerir beceremez o ayri konu dediğim gibi..

herkes yerli alıyor biz yabancılarla uğraşıyoruz yabancı sayısını kesin azaltıcaklar sırf bizim için

Besiktas daha yeni yabanci stoper aldi. Basaksehir Robinho yu aldi. Fener yabanci alamiyor cünkü ellerinde 14 yabanci var su an. Trabzon elindeki 2 yerli futbolcuyu yolladi (Burak,Onur).

Simdilik bunu dert etmemize gerek yok bence.

marcaonun kafayla attıgı güzel gol.30 aralıktaki mactan.2.37

Marcao hakkında tüm söylediklerine katılıyorum ama kafa golü Marcaonun değil, bu arada çok garip penaltı kullanıyor bizim ligde fbjkli basın kesin geçersiz olmalı böyle penaltı olmaz falan der.

Bence fazla transfer edecegimiz oyuncunun liginde takilmayalim. Bu iş şans işi. Uyum işi. Kumaş tutarsa ne mutlu.

Bakiniz Guiza. Adam Ispanya liginde yanlış hatırlamıyorsam gol krali oldu, ve bir sene sonra Turkiyede çöpçüler krali oldu.

Sabah bir kalkacağız tüm akşam boyunca boşuna konuşmuş olacağız. Benim tanıdığım yönetimin transfer yapma ihtimali yok.

Marcao hakkında tüm söylediklerine katılıyorum ama kafa golü Marcaonun değil, bu arada çok garip penaltı kullanıyor bizim ligde fbjkli basın kesin geçersiz olmalı böyle penaltı olmaz falan der.
ha evet marcao sandım ama yine penaltıdan atmış,olsun :d sogukkanlı vuruyo topa

1546991465857.webp

en dogru yorum kesinlikle.meloyu hatırlatıyor topu her kestiğinde,sonra hırstan yumruklarını sıkması falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt