- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Emre Taşdemir sakatlık sorununu atlatırsa beleşe yerli genç sol bekimiz olacak ki emrenin hücum yönü fena değildi ilk çıktığı zamanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tip transferlerde bu denli yüksek rakamlar ödendiği zaman, şahsen ister istemez bir "cebellezi" arıyorum işin içinde. Türk futbolunda kulüplerin içine girdiği batak ortada. Devasa borçlar var ama bu paraların karşılığı sıfır. Yani illa ki "birilerinin" cebine büyük paralar girdi gibi geliyor.
Zaten mantıklı düşününce, futbolla gram alakası olmayan iş adamları neden işi gücü bırakıp kendini parçalasın?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akhisarda ve bizde maça çıktı. 3. takıma transfer olamaz. Mariano gider nagotomo sag bek olur (mariano giderse,belki)
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Alan, sözleşme feshi için yarın Çin kulübüyle görüşecek
(FutbolArena)
Daha görüsmemismi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kariyerinde ne golü ne de asisti olmayan Tarık Çamdal'a 4.500.000 € bonservis ödemiş kulübüz bizKesinlikle katılıyorum , ama adamı fiyat üzerinden eleştirirken adamın performansıyla ilişkilendirilebilecek yorumlar yapmak haksızlık oluyor. Göstere göstere Portekiz sonuncusuna 3.5 verip parayı cebe indirmezler diye düşünüyorum.
oynatacaksın
batshuayi yetenekli topçu ve mevcut sıkıntılarından dolayı bize gelme ihtimalı var yoksa zaten alamayacaktık. sorunlu olması yeteneksiz oldugu anlamına gelmiyor. zamanında engin baytar ve felipe melo gibi sorunlu topçularımız da vardı biri yerli öbürü yabancı. Noldu?
bursa'nin bolu'dan aldigi umut meras'i alsaydik simdi ömer bayram ve tasdemirin yerine adam gibi 1 sol bekimiz olacakti.
Ya bir de demiyorlar mı “ sakatlık sorununu atlatırsa”. ULAN ADAM 3 SENEDİR ATLATAMAMIŞ , 3 senedir doğru düzgün antreman bile yapmamış. 3 senedir hep geriye gitmiş. Daha ne olur lan bu adamdan!Üç sezonda 14 maç oynamış adamın ne işi var Galatasaray'da cidden Ömer Bayram bunun yanında Roberto Carlos gibi kalır.![]()
öyleyse daha iy bence diyelim ki 4 m opisyonu , adam iyi oynarsa burda herkesin çok ucuza kapattık diyeceğinden eminim.satın alma opsiyonlu kiralanmıstır, bonservis ücreti ödenmeyecektir. galatasaray'ın transfer marketi bonservisli oyuncu transferine kapalı uefa'nın verdigi kısıtlama dolayısıyla. kulübün durumufa malum. borc icinde yüzüyo. bu sartlarda yürütülüyo transfer calısmaları. hic kolay isler değil. iyi niyetiyle mücadele ediyo teknik ekip ve yonetim kimsenin endisesi olmasın.
9 Ocak 2019 15:10 · ostravas maradona
Bu kim
Ya bir de demiyorlar mı “ sakatlık sorununu atlatırsa”. ULAN ADAM 3 SENEDİR ATLATAMAMIŞ , 3 senedir doğru düzgün antreman bile yapmamış. 3 senedir hep geriye gitmiş. Daha ne olur lan bu adamdan!
Adam sakat sakat sakat Sergenciğim, bildiğin sakat adamı aldılar. Üç sezonda toplam 15 maça çıkmamış. Üç sezon diyorum yahu !Ayrica emre sol acikta da oynar.bursadaki o ilk sezonunda yakaladığı tempoya ulaşırsa sol kanat da koridor yapar