Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Taşdemir sakatlık sorununu atlatırsa beleşe yerli genç sol bekimiz olacak ki emrenin hücum yönü fena değildi ilk çıktığı zamanlar

Umutsuz kadınlar gibisiniz

umutbulut-k%5B1%5D.jpg

Bu tip transferlerde bu denli yüksek rakamlar ödendiği zaman, şahsen ister istemez bir "cebellezi" arıyorum işin içinde. Türk futbolunda kulüplerin içine girdiği batak ortada. Devasa borçlar var ama bu paraların karşılığı sıfır. Yani illa ki "birilerinin" cebine büyük paralar girdi gibi geliyor.

Zaten mantıklı düşününce, futbolla gram alakası olmayan iş adamları neden işi gücü bırakıp kendini parçalasın? :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum , ama adamı fiyat üzerinden eleştirirken adamın performansıyla ilişkilendirilebilecek yorumlar yapmak haksızlık oluyor. Göstere göstere Portekiz sonuncusuna 3.5 verip parayı cebe indirmezler diye düşünüyorum.

Üç sezonda 14 maç oynamış adamın ne işi var Galatasaray'da cidden Ömer Bayram bunun yanında Roberto Carlos gibi kalır. :D

bursa'nin bolu'dan aldigi umut meras'i alsaydik simdi ömer bayram ve tasdemirin yerine adam gibi 1 sol bekimiz olacakti.

Emrenin son 2 sezondur sakatlıklarla boğuştuğunu bilmeyen yok.ama iyi durumdaki riskte olsa transfer edildi.burda parlayabilir

Kesinlikle katılıyorum , ama adamı fiyat üzerinden eleştirirken adamın performansıyla ilişkilendirilebilecek yorumlar yapmak haksızlık oluyor. Göstere göstere Portekiz sonuncusuna 3.5 verip parayı cebe indirmezler diye düşünüyorum.
Kariyerinde ne golü ne de asisti olmayan Tarık Çamdal'a 4.500.000 € bonservis ödemiş kulübüz biz :D Her şeyi beklerim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oynatacaksın

batshuayi yetenekli topçu ve mevcut sıkıntılarından dolayı bize gelme ihtimalı var yoksa zaten alamayacaktık. sorunlu olması yeteneksiz oldugu anlamına gelmiyor. zamanında engin baytar ve felipe melo gibi sorunlu topçularımız da vardı biri yerli öbürü yabancı. Noldu?

Sorunlu ayri kazma ayri.

Ben mevcut sartlari ile kiralayacaksam futbolcuya 2, kulubune 1.5 olmak uzere YARIM SEZON icin 3.5 milyon euro odeyecegim ve 4 ay sonra bavulunu toplayip gidecek!

Peki biz Rodriguesden ne kadar kar ettik ? 3.5 a aldik 7 ye sattik. 3.5 milyon euro kârı yarim sezon icin bu 1 gollu zenci slimaniye mi gomelim ?

Madem yarim sezon icin 3.5 verebiliyoruz, o zaman neden Gomise full sezon icin 4 vermedik ? Hem su an CL den extra 12-13 milyon euro kazanmis hem de lig lideriydik ve sene sonu tekrar CL garantisi ile bir 40 milyon euroyu da cebimize koyacaktik 22. Sampiyonlukla birlikte ?

Iste aklimda deli sorular!!

1547036016002.webp

Saraçoğlunda Soldadoyla kapıştığını görür gibiyim.

Üç sezonda 14 maç oynamış adamın ne işi var Galatasaray'da cidden Ömer Bayram bunun yanında Roberto Carlos gibi kalır. :D
Ya bir de demiyorlar mı “ sakatlık sorununu atlatırsa”. ULAN ADAM 3 SENEDİR ATLATAMAMIŞ , 3 senedir doğru düzgün antreman bile yapmamış. 3 senedir hep geriye gitmiş. Daha ne olur lan bu adamdan!

satın alma opsiyonlu kiralanmıstır, bonservis ücreti ödenmeyecektir. galatasaray'ın transfer marketi bonservisli oyuncu transferine kapalı uefa'nın verdigi kısıtlama dolayısıyla. kulübün durumufa malum. borc icinde yüzüyo. bu sartlarda yürütülüyo transfer calısmaları. hic kolay isler değil. iyi niyetiyle mücadele ediyo teknik ekip ve yonetim kimsenin endisesi olmasın.
9 Ocak 2019 15:10 · ostravas maradona

Bu kim

Ayrica emre sol acikta da oynar.bursadaki o ilk sezonunda yakaladığı tempoya ulaşırsa sol kanat da koridor yapar

satın alma opsiyonlu kiralanmıstır, bonservis ücreti ödenmeyecektir. galatasaray'ın transfer marketi bonservisli oyuncu transferine kapalı uefa'nın verdigi kısıtlama dolayısıyla. kulübün durumufa malum. borc icinde yüzüyo. bu sartlarda yürütülüyo transfer calısmaları. hic kolay isler değil. iyi niyetiyle mücadele ediyo teknik ekip ve yonetim kimsenin endisesi olmasın.
9 Ocak 2019 15:10 · ostravas maradona

Bu kim
öyleyse daha iy bence diyelim ki 4 m opisyonu , adam iyi oynarsa burda herkesin çok ucuza kapattık diyeceğinden eminim.

Ayrica emre sol acikta da oynar.bursadaki o ilk sezonunda yakaladığı tempoya ulaşırsa sol kanat da koridor yapar
Adam sakat sakat sakat Sergenciğim, bildiğin sakat adamı aldılar. Üç sezonda toplam 15 maça çıkmamış. Üç sezon diyorum yahu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt