Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunlu ayri kazma ayri.

Ben mevcut sartlari ile kiralayacaksam futbolcuya 2, kulubune 1.5 olmak uzere YARIM SEZON icin 3.5 milyon euro odeyecegim ve 4 ay sonra bavulunu toplayip gidecek!

Peki biz Rodriguesden ne kadar kar ettik ? 3.5 a aldik 7 ye sattik. 3.5 milyon euro kârı yarim sezon icin bu 1 gollu zenci slimaniye mi gomelim ?

Madem yarim sezon icin 3.5 verebiliyoruz, o zaman neden Gomise full sezon icin 4 vermedik ? Hem su an CL den extra 12-13 milyon euro kazanmis hem de lig lideriydik ve sene sonu tekrar CL garantisi ile bir 40 milyon euroyu da cebimize koyacaktik 22. Sampiyonlukla birlikte ?

Iste aklimda deli sorular!!

Gomis burada kalsaydi 2.ci sezonunda da 33 gol atacagini mi dusunuyorsun

Yapma Koray renktas

satın alma opsiyonlu kiralanmıstır, bonservis ücreti ödenmeyecektir. galatasaray'ın transfer marketi bonservisli oyuncu transferine kapalı uefa'nın verdigi kısıtlama dolayısıyla. kulübün durumufa malum. borc icinde yüzüyo. bu sartlarda yürütülüyo transfer calısmaları. hic kolay isler değil. iyi niyetiyle mücadele ediyo teknik ekip ve yonetim kimsenin endisesi olmasın.
9 Ocak 2019 15:10 · ostravas maradona

Bu kim
satın alma opsiyonlu kiralanmıştır derken kimden bahsediyor...

22 yaş, Avrupa kulüplerinin radarına girmek için yetip artacak bir yaştır.

Marcao, 22 yaşında hala Portekiz liginin sonuncusu olan kulüpte oynuyorsa, ve onunla ilgilenen en büyük kulüp bizsek (zaten bizden iyisi ilgilense ona gider) kötü demeyeyim ama vasat bir stoperdir. Ki bizim vasat stopere 4 milyon euro verecek lüksümüz var mı? Hiç sanmıyorum...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodopa göre maicon giderse 1 stoper daha düşünülüyor

Emre ile maç başı ücretine anlaşılmış deniyor. Öyle ise ne kaybımız olacak. Ömer vb. gibi belli bir garanti yıllık ücret ödemeyeceğiz.

az olumlu yönünden bakalım omer yerine sokup farkli adama küfrederiz degisiklik olur

İnsan ''Acaba hiç transfer yapmasalar daha mı iyiydi'' diye düşünmeden edemiyor...

Emre'yle söylenildiği gibi maç başı üzerinden anlaşılıp sağlık kontrollerinden de sorunsuz geçerse ne gibi bir problem yaratabilir bize? Nedir bu nefret anlam veremiyorum.

Burada az sevdalısı yoktu Vainqueur'un adam Monaco'ya gitmiş. :D

Antalya oyuncusunu resmen Monaco'ya kiraliyor, Allahim neler oluyor. Monaco'dan 1-2 genco alalim bizde. Almamy Toure saglik kontrolünden gecsin, neyi var neyi yok bir ögrensinler. Cocuk serbest kaliyor. Enock Kwateng - Spielerprofil 18/19 bunu da alabiliriz suan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt