- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Enner valencia garry nin yerine mi düşünülüyor acep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DOĞRU DİYORSUN VİSCA BAŞAKŞEHİRLE OYNADIĞI SÜRE BOYUNCA HER SEZON ŞAMPİYON OLDULAR YA.KOMŞUNUN TAVUĞU HER ZAMAN DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR ZARAR.Bizim büyük kulüpler harbi kör ağzınızın önünde visca var gidip almıyorlar o adam bize gelse rahat şampiyonuz
komisyon götürüyolar deyipErzurum'un bile yüzüne bakmadığı Frey'e 2,5 verirken sesiniz çıkmıyordu? Orda Comolokko götürüyordu burda da başkaları. Herkes kendi takımına baksın hadi.
DOĞRU DİYORSUN VİSCA BAŞAKŞEHİRLE OYNADIĞI SÜRE BOYUNCA HER SEZON ŞAMPİYON OLDULAR YA.KOMŞUNUN TAVUĞU HER ZAMAN DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR ZARAR.
Serdar Aziz bozuntusu bizden aldigi 1 yillik parayi iade etsin, Fener de 2.5 vermis zaten. Böyle bir oyuncu icin 4.5M€ iyi para.Serdar'ın maaşını yatırıp bonservis isteğimisi 4.5'tan 6'ya çıkarmalıyız,madem fenere gidicem diyor 1.5 yıl çürüsün
hakkı olan parasını istediği için kovdu muhtemelenSerdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
Marcao elimizde kalıcak twitterda tt yapıp bu transferi engellemeliyiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EĞER VİSCA ŞAMPİYON EDEBİLECEK BİR OYUNCU DİYORSAN DAHA BİR ŞEY DEMİYORUM YOK YANİ BU LİGDE SNEİJDERLER ALEXLER TEK BAŞINA ŞAMPİYON YAPAMADIBaşakşehir de bu taraftar olsa her sene şampiyon olurlar emin ol kardeşim
komisyon götürüyolar deyip
komisyon götürüyolar diyen adama fenerli iması yapmışsın sırf bunu dediği için farkında mısın
Olm beni seni boyle bilmiyordum ya
Dünden beri hayal kirikligi yasatiyorsub
N
Serdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
marcao'ya 4 milyon veren herkes haindir demek trollük müEvet farkındayım. Sen buranın GS forumu olduğunun farkında mısın? Bari çaktırmadan troll'luk yapın böyle armut gibi göstere göstere yapınca bir anlamı olmuyor.
Olm beni seni boyle bilmiyordum ya
Dünden beri hayal kirikligi yasatiyorsub
N
Hırbo babandırNe alaka 4 tane terimci hirbo 4 milyonluk cöpü övünce sorun yok biz yazınca auu
Hırbo mırbo hayırdır? Askerlik arkadaşınıza mı sesleniyorsunuz?Ne alaka 4 tane terimci hirbo 4 milyonluk cöpü övünce sorun yok biz yazınca auu