Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao elimizde kalıcak twitterda tt yapıp bu transferi engellemeliyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar'ın maaşını yatırıp bonservis isteğimisi 4.5'tan 6'ya çıkarmalıyız,madem fenere gidicem diyor 1.5 yıl çürüsün

Serdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.

Serdar'ın maaşını yatırıp bonservis isteğimisi 4.5'tan 6'ya çıkarmalıyız,madem fenere gidicem diyor 1.5 yıl çürüsün
Serdar Aziz bozuntusu bizden aldigi 1 yillik parayi iade etsin, Fener de 2.5 vermis zaten. Böyle bir oyuncu icin 4.5M€ iyi para.

Serdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
hakkı olan parasını istediği için kovdu muhtemelen

komisyon götürüyolar deyip
komisyon götürüyolar diyen adama fenerli iması yapmışsın sırf bunu dediği için farkında mısın

Evet farkındayım. Sen buranın GS forumu olduğunun farkında mısın? Bari çaktırmadan troll'luk yapın böyle armut gibi göstere göstere yapınca bir anlamı olmuyor.

Uzun zamandır yazmıyordum herkese merhaba tekrar.

Arkadaşlar Marcao transferi tam da yapmamız gereken transfer tipi. Neden böyle düşünüyorum çünkü brezilyalı portekizli arjantinli herhangi bir futbolcu iki hareket yapsa top çalsa hemen 10 20 milyon değere sahip oluyor.

Garry bu sene bikaç CL maçında iyi oynadı da 10 milyona sattık yoksa kimse o haline para vermezdi.

Ozan daha bikaç ay önce ortada yoktu ligde defalarca kere penaltı yaptı ama CL de oynadığı futbolla kapış kapış teklif aldı.

Telles bizim takımda doğru düzgün performans göstermedi herkes chelsea maçındaki o performansıyla hatırladı ve sonuçta porto aldı o zaman 6 ya sattık ama o da bizimkilerin kazmalığı 10 a gidebilirdi 0 top oynayarak.

İsmi Marcao olan 22 yaşında fiziği karakteri düzgün bir oyuncu bikaç maç iyi oynadığı an zaten herkes yanılacak ve satmak istersek 10 20 fiyat çekebiliriz. Bu tarz topçuları kovalamak lazım. Ben hala Nagatomonun yerine de böyle bi adam almamız gerektiğini düşünenlerdenim ona verdiğimiz paraya brezilyadan portekizden duyulmamış bi isim alabilirdik çünkü bir çalım bikaç iyi şut attığın an değerleniyorsun piyasa böyle bunu değerlendirmek lazım tüm takımlar için geçerli bence bu yoksa o borçları kimse ödemez cebinden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keci inadi var adam da. Takti mi kolay kolay vazgecmiyor.

Onlarca sakatlik onlarca ceza olmasaydi Feghouli yi de oynatmazdi kolay kolay ama iste mecbur kalinca ve adam iyi oynayinca oynatmak zorunda kaldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt