Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
BU HERIF KIM?
Ali koç'un kankasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BU HERIF KIM?
sen kimsinSaraçoğlu sana boogeyman gibi çökerim aslanım, bir daha şakıyamazsın![]()
Ali koç'un kankasi
sen kimsin lan dızo
kim diyor
Tarihi kess
![]()
Eğer biraz okuyup araştırmayı öğrenseydin menajerinin Serdar özür dilenecek bir şey yapmadı ki özür dilesin dediğini bilirdin. Serdar özür falan dilemedi ki Fatih Terim onu affetsin.Serdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
Daha 2 gündür forumda takılıyorum kimin ne mal olduğu o kadar belli ki anlamamak mümkün değil. Bunları hala burada tutan mod'lara da teessüflerimi iletiyorum.
Kesin bilgi heis
Dost sohbetine benzemiyorTarihi kess
![]()
alamazsak is yapmaz gibiEnner Valencia çok iş yapar alabilirsek
ya adamın önüne servis bile açmamışlar muhtelemen mekanda görüp gidip fotoğraf çektirdi sadeceDost sohbetine benzemiyor
Transfer gorusmesine de benzemiyor
Servis edildigi tarih cekildigi tarihten daha muhim bir foto