Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığımız Chavesli stoperin bonservis bedelini eleştirmek için terimci antiterimci veya abuk sabuk şeyler olmaya gerek yok. Aklı başında kulübü düşünen her GS taraftarının %100 eleştirmesi ve karşı çıkması gereken bir mevzu.

yönetim eleştirilir ki seven yok nerdeyse,aynı şekilde hoca eleştirilir bende ilkyarı boyunca çok eleştirdim hakarete varmadan tabi ama serdar haklı adam parasını ister,eren haklı demek nedir kimden yanaysanız açıkca söyleyin ikisininde ne olduğu belli sakatlık başka sakatım diye ayak yapmak başka

Tarihi kess
DwOrTDQW0AEnTEs.jpg:large

Vay anasını ben bunu neden göremedim acaba. Serdar 1 ay önce daha ortada fol yokken fenerle transfer görüşmesi yaptı ve bunu basına servis ettiler. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor ve şampiyonlar liginde şansı var, Serdar'da banko oyuncu ama o büyük fenerli ve daha ortada ayrılma durumu yokken fenerle görüştü. İşte aradığımız mizah: )))

Marcao yu görmeden izlemeden sadece takimi kötü durumda diye cöp diyen futboldan hic anlamiyor. Defansi bir adama bagliyorsunuz...ama takim savunmasi zayifsa adam neyapsin? Oyunculari canli izlemislerdir heralde ondan Ben FT güveniyorum

ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
Eğer biraz okuyup araştırmayı öğrenseydin menajerinin Serdar özür dilenecek bir şey yapmadı ki özür dilesin dediğini bilirdin. Serdar özür falan dilemedi ki Fatih Terim onu affetsin.

Ali Koç'un RTE görüşmesi bence yabancı sınırı içindi baksanıza adamlar hep yerli adam alıyor,yabancı sınırı değişince şampiyon olacakları şekilde en iyi yerlileri toplamaya çalışıyorlar

Maicon'a 8 verince iyi, Marcao'ya 3.5 verince kötü mü oluyor? Belki 8 milyona aldigimiz adamdan bekledigimizi bu eleman verecek?

Umarim gelip kapaklari takar. Porto'da nasil 200 maca ciktigina hayret etmedik mi hepimiz Maicon'u izleyince.

Öyle transferler yapıyoruz ki soru işareti ve belirsizlik artıyor.

Ömer Bayram'ı satacak mıyız, satmayacaksak sol açıkta Emre, Ömer'den birini kullanacak mıyız?
Marcao transferi Serdar Aziz'in yerine mi yapıldı? Sezon öncesi kesin gönderilecek gözüyle bakılan Maicon takımda kalacak mı?
Marcao ilk 11 transferi değilse basında söylenen bonservisi as takım için alınacak oyuncular için kullanılamaz mıydı?
Maicon, Marcao, Ahmet, Ozan Galatasaray'ı 3 kulvarda taşıyacabilecek mi yoksa geleceğin takımını kuruyoruz diyerek bu seneyi çöpe mi atacağız?

divan kurulunda bir kişi demedi Serdar'ın maaşını ödeyin yüksek bonservis isteyin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt