Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.876
- 26.568
- 2.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizdeki yerlileri övmüyorum ama ömer bayram,ahmet,muğdat neyse h.ali,şener,alper o farkları yok,bunlardan iyi yerli alma imkanımız yoksa yönetimlere kızmaya gerek yok hiçbirini istemem şahsen altyapıdaki gençleri hazırlasınlar daha iyi oluruz misal yunus alperden kat kat iyi benim gözümde,misal ekici önce sakatlanmayıp oynasın öyle değerlendirelim oynatsak atalay daha faydalı olur,topal 33 yaşına gelmiş bitik zaten belli seviyeyi geçmeyen bir adam vs vs.Hala gerçekleri görmezden geliyorsunuz..
Senelerden beri en iyi kadro bizde diye diye adam gibi revizyon yapılmadı şu klüpde.
Şener, harun, hasan ali,alper, ekici,topal diğer gençleri tam bilmediğim için saymıyorum.
Bence yerli anlamında gayet alternatif olabilecek oyuncular.
Amlamadığınız nokta bunlar ilk 11 için yetersizde olsa senin bunlardan daha iyi yerli alabilme şansın yok.Böyle diye diye çapsız yönetimlerin rezilliklerini seyrediyoruz.
bizde ahmet,ömer,muğdat gibi yerliler var hatırlatırım..bırak ilk 11 i alternatif dahi olamayacak adamlar.
Mustafa Cengiz: "Medya transferi yazıyor. Bende Florya'ya soruyorum, "Bu futbolcuyu aldık mı?" diye"
Emre mor da öyleydi.Şimdi yüzüne bakan yok.Batshuayi cöp edildiyse Icardi'yi falan alalim bence artik seviye onu gerektiriyor. Neye salladigini da bilmeyenler var. Batshuayi gecen yil Dortmund'da estirdi. 40 milyona Chelsea'ye gitti. Bonservisi suan bile 30dan cok asagi degildir.
HarikaMustafa Cengiz: "Medya transferi yazıyor. Bende Florya'ya soruyorum, "Bu futbolcuyu aldık mı?" diye"
Uyusturucu bagimlisini bu oyuncu ile karsilastirmak hata olur. Yeteneklerini ispatlamis bir oyuncu. Emre Mor 3-5 hareket disinda ne yapmis simdiye kadar?Emre mor da öyleydi.Şimdi yüzüne bakan yok.
mobese başkan iki kıytırık transfer yaptın diye hemen piyasaya çıkmışsın bakıyorum.Mustafa Cengiz: "Bugün 130 milyon TL vergi borcu ödedik. 57 milyon TL factoring borcu kapattık. Tek bir factoring borcu almadık. Bizim yeniden şampiyon olmamız, yeniden Şampiyonlar Ligi'ne katılmamız gerekiyor. Biz şampiyon olamazsak bile en iyi durumda olan yine Galatasaray."