Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa cengiz o kadar yalan soyledi ki artik kimse inanmaz ona. Zaten sonu geldiğini kendisi de biliyordur

Marcao'nun bonservisini görelim.

Baskan transferle bire bir ilgilenmez , transfer komitesi vardir onlar bakar

Soylemde bir sey yok

Tabi ki bire bir ilgilenmez .Ancak böyle bir soru geldiğinde; transfer komitesi uğraşıyor, taraftarımızın içi rahat olsun vb. cümleler kurar ."Benim dünyadan haberim yok" imajına kendi kendine girmez .

Uyusturucu bagimlisini bu oyuncu ile karsilastirmak hata olur. Yeteneklerini ispatlamis bir oyuncu. Emre Mor 3-5 hareket disinda ne yapmis simdiye kadar?
Orası öyle.Ancak Valencia kiralamak için 3 milyon euro verdiği bir oyuncuyu niye yarım sezon sonra gönderiyor?Bize gelirse sadece 6 aylığına gelecek kampa katılmadı takımı tanımıyor form durumu ne durumda belli değil.En önemlisi ispanyada disiplinsiz işlere girmiş diyorlar maç akşam gece kulüpleri falan filan dağıtmış baya.Yani işin kısa ve özü bu arkadaşın gelip en fazla 1 ay içinde form tutması ve golleri atması gerekiyor.Bunları yapacaksa gelsin.Çünkü bizim iki sıkıntımız var biri defans diğeri golcü.

Mustafa Cengiz: ''Gelirlerimizi Türkiye'de ilk defa 1 milyar TL seviyesine çıkardık. Göreve başladığımızda devlete 199 milyon TL borcumuz vardı. 130 milyon TL vergi borcumuzu ödedik. Kalan borcu da yapılandırdık.''

Orası öyle.Ancak Valencia kiralamak için 3 milyon euro verdiği bir oyuncuyu niye yarım sezon sonra gönderiyor?Bize gelirse sadece 6 aylığına gelecek kampa katılmadı takımı tanımıyor form durumu ne durumda belli değil.En önemlisi ispanyada disiplinsiz işlere girmiş diyorlar maç akşam gece kulüpleri falan filan dağıtmış baya.Yani işin kısa ve özü bu arkadaşın gelip en fazla 1 ay içinde form tutması ve golleri atması gerekiyor.Bunları yapacaksa gelsin.Çünkü bizim iki sıkıntımız var biri defans diğeri golcü.

Rahat ol, batshuayi geldigi zaman 2-3 antremanla adam gomis etkisi yaratir.

Cengiz istiyor ki hic adam almayayim ama Fatih hocam bizi şampiyon yapsin.

mobese başkan iki kıytırık transfer yaptın diye hemen piyasaya çıkmışsın bakıyorum.

noldu, tırıs tırıs saklanıyordun 1 aydır.
Şimdi vergi borcu ödedik factoring borcu ödedik kalmadı filan falan diyor ya Eylül ayındada hiçbir futbolcuya 1 kuruş borcumuz yok dedi.Serdar bugün tff ye başvurdu alacakları için umarım vergi ve factoring konusunda da yalan söylemiyordur.

k.pasanin transfer ekibini transfer edebilseydik keske

emre tasdemirgillerden daha iyi topcu bulabileceklerinden adim gibi eminim

Bir an önce kadromuzdan kimlerin gideceğini belirlememiz gerekiyor, Serdar & Eren ikilisini resmiyete dökmemiz gerekiyor transfer olarak Marcao 'dan sonra Alan 'ın da geleceğini düşünüyorum ama Batshuayi gelirse gerçekten muazzam olur süper ötesi olur hatta

Yaklaşık 10 mil.€ harcayabilecek bütçemiz var
Marcao 3 mil.€ civarlarında biter diye düşünüyorum
Alan Free
Batshuayi 1.5 mil.€ (6 aylık kiralık)
Diğer transferler hakkında pek fikrim yok belki bir kanat / orta saha hamlesi gelebilir

Emre iyileşene kadar şu kadro ile mücadele etsek fena olmazdı sanki (Tabi Nagatomo 'nun bir an önce takıma dönmesi şart)

Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Feghouli-----------------Belhanda
Alan-Batshuayi

Emre iyileştikten sonra da şu kadroya dönebiliriz

Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda
Alan-Batshuayi

Şimdi vergi borcu ödedik factoring borcu ödedik kalmadı filan falan diyor ya Eylül ayındada hiçbir futbolcuya 1 kuruş borcumuz yok dedi.Serdar bugün tff ye başvurdu alacakları için umarım vergi ve factoring konusunda da yalan söylemiyordur.
ya yalan söylüyor yada bu paraları veriyor birileri ödeme yapacağına arka planda yiyor.

Bonservis 3.5 milyon euro deniliyor Bu Marcao'nun yıllık ücreti nedir acaba bilen yazabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt