Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın en az 2 forvet alacağız demesi bir şey ifade etmiyor. Gomis satılırken Apo'da benzer şekilde konuşuyordu. İcraat görelim.

vuruyo başkan helal olsun

Mustafa Cengiz'in Askerleriyiz

Marcao'nun bonservis bedeli 3,5 milyon Euro imiş. Kendisine ödenecek miktar maksimum 1-1,25 milyon Euro'dur inşallah.

Duygun Yarsuvat, Galatasaray akbilspor gibi futbol kulübü değil demiş. Lakin Duygun bey Galatasaray futbol kulübü olsa sadece bugün yaşadığı sorunların birçoğunu yaşamaz. Amatör şubelerin hali içler acısı. Çekemeyeceğimiz kadar yük bindiriyoruz. Bunu bir gün idrak ederler umarım.

Bu Falcao haberini pompalayanlardan biri yönetimden birinin Marcao konuşmasını duyup Falcao olarak anladığı için o kadar yaygara çıkarmış olabilir mi? Çok olası görünüyor.

Aponun şivesinden dolayı yanlış anlaşılmış olabilir. Adamlar marcaoyu falcao olarak algılamışlar.

oyuncular antreman yapiyor ft 1 kere donup bakmadi yuzu kameralara donuk olarak bol mimikli bir hikaye anlatiyor 2 kisiye.

oyuncular antreman yapiyor ft 1 kere donup bakmadi yuzu kameralara donuk olarak bol mimikli bir hikaye anlatiyor 2 kisiye.
Futbol oynadin mi ?

Muhtemelen oynamadin

Ben 8 sene bi fiil icinde bulundum inan bana bazi antrenmanlari izlemene gerek yok

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt