Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modestein takimi cözülüyormus. Patoyu kapsinlar bizimkiler bedavaya oluyorsa

Mustafa Cengiz: "Bu sezon şampiyon olursak artıya geçeceğiz. Keşke Dursun Özbek Riva ve Florya anlaşmasından gelen parayı borçları kapatmak için kullansaydı. 11 futbolcuya 155 milyon Euro ödenmiş. Başkan, "Az konuş" diyorlar, üzülüyorum"

O kepçe kulaklının uyelikten ihracı şart zaten !

Mustafa cengizi son aylarda cok fazla eleştiriyorum ama eger bu divan denen statükocular tarafından eleştiriliyorsa iyi yoldadır bu statükocular kendi ayagına basan adamı sevmezler keşke o forveti alsaydı su an daha güçlü olurdu taraftar bazında

Eger Mariano satilirsa Sivasin Barcadan kiraladigi Douglas fena olmaz

Ofansif yönü iyi

Ulan öyle bir durum varsa bizde direk Pato 'yu kadromuza katalım ...

Mustafa cengizi son aylarda cok fazla eleştiriyorum ama eger bu divan denen statükocular tarafından eleştiriliyorsa iyi yoldadır bu statükocular kendi ayagına basan adamı sevmezler keşke o forveti alsaydı su an daha güçlü olurdu taraftar bazında
Bizim salak taraftarlar da bu çetenin gazına gelip mustafa cengize saldırıyor. Cengiz transfer konusund başarılı bi başkan olmayabilir ama bu liseli fosillerin başa geçirmeye çalıştıklarından 50 kat daha iyidir.

Chelsea transfer news: Gonzalo Higuain could sign today after striker says yes to move

Higuain için Sarri 'nin yanına Chelsea 'ye gidecek diyorlar, eğer öyle bir şey olursa forvet hatları Higuain&Morata ve Giroud oluyor, Batshuayi Chelsea 'ye dönerse yeniden kiralanması gündeme gelebilir

Batshuayi 'nin sözleşmesi fesih edilirse Valencia tarafından ciddi ciddi bir kiralama şansımız doğabilir

AS gazetesinde de şöyle bir haber vardı
Batshuayi agotó "la paciencia" de Marcelino, que pide refuerzos

Chelsea transfer news: Gonzalo Higuain could sign today after striker says yes to move

Higuain için Sarri 'nin yanına Chelsea 'ye gidecek diyorlar, eğer öyle bir şey olursa forvet hatları Higuain&Morata ve Giroud oluyor, Batshuayi Chelsea 'ye dönerse yeniden kiralanması gündeme gelebilir

Batshuayi 'nin sözleşmesi fesih edilirse Valencia tarafından ciddi ciddi bir kiralama şansımız doğabilir

AS gazetesinde de şöyle bir haber vardı
Batshuayi agotó "la paciencia" de Marcelino, que pide refuerzos
Palace ve Sporting de istiyormuş.Bu topraklara bu yaşda uğraması zor biraz

Başkana bak başkana, ibrahimovic i istedim ama alamadım diyor bide utanmadan. Allah aşkına kaç para teklif ettinde alamadın. Demekki almaya gücün varmış ki en kötü 3-4 teklif ettin ditelim. A be akıllı baktın alamadın niye gidip başka forvet getiremedin ozaman. Her söylediği ofsayt olmaya başladı. Ne güzel dünya be at yalanı, yalayım inananı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt