Can Akasra
Büyük Kaptan
Emre Taşdemir gereksiz oldu bence bu kadar sakatlık geçirdikten sonra dikiş tutması zor ama anlaşılmaz bir transferde değil, Belki potansiyelini yansıtma şansı falan bulursa Ömer'i katlar diye düşünülmüştür.
Levent Gültekinkaynak nedir ?
yalanlarını sevsinler, bu da yeni moda oldu fener freyde yaşadı diyeRize 300 bine bitirmiş marcaonuyu İbrahim üzülmez red etmiş
Galatasaray Düşmanlarının .........
Nee 3.2 mi?
Alakası yokÖncelikle herkese merhaba uzun zaman önce forumda bulunuyordum epey vakit girmeyince sifreyi unutmustum ben de sonra forumda misafir olarak daha cok zaman geciriyordum bazi yorumlar Fatih Hocaya hoş olmayan laflar edenleri görünce soğumuştum forumdan biraz ama marcao konusunda cok fazla izleyen olmadığını okuyunca hem iddaa hem de futbol hastası biri olarak herkese biraz anlatmak istedim tarzını eski fenerli lucianoya benzetiyorum hatırlarsiniz onun daha kısa boylusu daha hızlısı ama ayaklari olsun hamle zamanlamasi olsun ona benziyor bir ujfa reis tabiki degil ama chedjou ve maicondan cok daha fazla sevicez marcaoyu chavesin ligdeki konumuna gelecek olursak takımın iki ismi hariç gerisi çöp şükürler olsun ki marcao o kisiden biri rafael toloi yu begenenler marcaoyu da begenir aktif isimler arasinda gerçekçi olacak örnek onun oldugunu düşünüyorum
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Levent Gültekin
Herkesin kendi görüşüdür sana da merhabalar renktaşAlakası yok
Rize ye sormak lazımAtıyor o mal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rize ye sormak lazım
Merhaba şifreyi biryere kaydetHerkesin kendi görüşüdür sana da merhabalar renktaş
O adam geçen sene bayağı ünlüydü yalanlarıyla
Pek dinlemem denk geldi eğer yalansa bunuda lav etmek gerekirO adam geçen sene bayağı ünlüydü yalanlarıyla
Tavsiye ederim bu filmiÖncelikle herkese merhaba uzun zaman önce forumda bulunuyordum epey vakit girmeyince sifreyi unutmustum ben de sonra forumda misafir olarak daha cok zaman geciriyordum bazi yorumlar Fatih Hocaya hoş olmayan laflar edenleri görünce soğumuştum forumdan biraz ama marcao konusunda cok fazla izleyen olmadığını okuyunca hem iddaa hem de futbol hastası biri olarak herkese biraz anlatmak istedim tarzını eski fenerli lucianoya benzetiyorum hatırlarsiniz onun daha kısa boylusu daha hızlısı ama ayaklari olsun hamle zamanlamasi olsun ona benziyor bir ujfa reis tabiki degil ama chedjou ve maicondan cok daha fazla sevicez marcaoyu chavesin ligdeki konumuna gelecek olursak takımın iki ismi hariç gerisi çöp şükürler olsun ki marcao o kisiden biri rafael toloi yu begenenler marcaoyu da begenir aktif isimler arasinda gerçekçi olacak örnek onun oldugunu düşünüyorum
Arkadaslar bizim yeni stoperin forvet yetenekleri nasil?
Hani bazen forvete stoper de koyuyoruz ya, lazim olabilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi