Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Alan ve 2. forvet KAP'ı da patlatın bitsin gitsin son günlere doğru Eren ve Serdar dehlenme KAP'ı olur.

Öncelikle herkese merhaba uzun zaman önce forumda bulunuyordum epey vakit girmeyince sifreyi unutmustum ben de sonra forumda misafir olarak daha cok zaman geciriyordum

Renktaş tekrardan hoş geldin.

Şifre unutma veya herhangi bir üyelik sorunu olduğu zaman, sosyal medya hesaplarımıza ve mail adresimize mesaj atarsanız, kısa sürede sorunu çözeriz. Senin gibi bu sorunu yaşayan misafir renktaşlarım varsa bize ulaşabilirler.

Kap kokusu alıyorum

Galatasaray Düşmanlarının .........

evidea-mutf-GRK110-001_1.jpg

Stoper sol bek aldık forvet yok

Galatasaray Düşmanlarının .........

Muslera
Mariano Ozan Marcao Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Alan

Linnes , Maicon , Emre/Ömer , Donk , Atalay , Emre Akbaba , Sinan , Yunus , 2. Forvet

Eren , Ahmet , Serdar ve Muğdatı dehleyelim

Ben artik pivot santrafor istemiyorum bu takimda gerci mevkisi forvet olan eren derdiyok isimli şahıs dışında her oyuncuya amin diyecek hale getirdiler ama tabiki isim olarak mümkün degil ama tarz olarak aguero jesus firmino tarzi hareketli forvet istiyorum alan bu isi kismen yapabilir

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

♩♬♩♫
Kaaap kokusu var
Havada kaaaap kokusu var
Icimde dort nala
Transfer bombalari var
♩♬♩♫

Fifa 19 da kariyer yapıyorum Ozan'ın sözleşmesini uzatayım dedim çakal menajer burda bile 8.4 milyon euro serbest kalma bedeli koydurmak istiyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Mariano Ozan Marcao Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Alan

Linnes , Maicon , Emre/Ömer , Donk , Atalay , Emre Akbaba , Sinan , Yunus , 2. Forvet

Eren , Ahmet , Serdar ve Muğdatı dehleyelim
Bir kanat daha lazim. Feghouli veya Onyekuru sakat/cezali oldugunda Sinan ilk tercih olmamali. Yunus yetenekli ama sampiyonluk yolunda hamle oyuncusu olarak gormuyorum kendisini. Emre Akbaba ise kanatta kaybolup gider.

Piyasada alabilecegimiz ve bizim seviyede olan bir yerli kanat var mi? Emre Mor olabilir mesala ama Fatih hoca yalanladigina gore ustunu cizelim.

Ulan bu ne araplar selam verene +15 mil.€ teklif ediyor bize gelince sıra 5 6 filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt