Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.468
- 26.240
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle herkese merhaba uzun zaman önce forumda bulunuyordum epey vakit girmeyince sifreyi unutmustum ben de sonra forumda misafir olarak daha cok zaman geciriyordum
Belhanda devre arasi gitmemeli he çok mu yeterli tartışılır ama yerini doldurabilecek kadar basiretli bi yonetimimizin olduğunu düşünmüyorum 20.gün icinde
Kap kokusu alıyorum
Galatasaray Düşmanlarının .........
Hosbuldum sifreyi telefonun notlar kısmına yazdim artik garantiye aldimRenktaş tekrardan hoş geldin.
Şifre unutma veya herhangi bir üyelik sorunu olduğu zaman, sosyal medya hesaplarımıza ve mail adresimize mesaj atarsanız, kısa sürede sorunu çözeriz. Senin gibi bu sorunu yaşayan misafir renktaşlarım varsa bize ulaşabilirler.
Alan+ighalo daha olasiİyimisi olm basthuayi gelecek işte
Galatasaray Düşmanlarının .........
Bir kanat daha lazim. Feghouli veya Onyekuru sakat/cezali oldugunda Sinan ilk tercih olmamali. Yunus yetenekli ama sampiyonluk yolunda hamle oyuncusu olarak gormuyorum kendisini. Emre Akbaba ise kanatta kaybolup gider.Muslera
Mariano Ozan Marcao Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Alan
Linnes , Maicon , Emre/Ömer , Donk , Atalay , Emre Akbaba , Sinan , Yunus , 2. Forvet
Eren , Ahmet , Serdar ve Muğdatı dehleyelim
Bu saatden sonra bence de gitmemeli , ki en cok nefret eden de benimBelhanda devre arasi gitmemeli he çok mu yeterli tartışılır ama yerini doldurabilecek kadar basiretli bi yonetimimizin olduğunu düşünmüyorum 20.gün icinde
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi