Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.150
- 17.834
- 2.228
bu adamın mevkisi nedir bilmiyorum hiçte izlemedim açıkçası ayrıca maçı anlatan spikerin yanındaki yorumcuda yeni transferler olacak dedi.Yani 1 den fazla transfer olacak sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca önlibero da istiyomuş zaten ali naci yazmıstı gecen gaztede,10 numara da belhandaya baglı iştebu adamın mevkisi nedir bilmiyorum hiçte izlemedim açıkçası ayrıca maçı anlatan spikerin yanındaki yorumcuda yeni transferler olacak dedi.Yani 1 den fazla transfer olacak sanırım
demek istediğim sadece stoper olmayacak transfer o harici transferlerde olacak sanırımhoca önlibero da istiyomuş zaten ali naci yazmıstı gecen gaztede,10 numara da belhandaya baglı işte
belli bişey canım zaten,2-3 transfer olasıdemek istediğim sadece stoper olmayacak transfer o harici transferlerde olacak sanırım
Hocam başka transfer olmayacak dendi mi?Rodop stoper Mert veya Murillo diyor.
Belhanda giderse 10 numara alınacakmış. Yani Belhanda gitmediği sürece 1 transfer(stoper) yapıp kapatıcaz transferi. Mert olursa Nagatomo veya Marianodan biri kalır heralde veya bi forvet alınır
İnşallah oldukça sağlam bir ölibero alınır ve tabiki stoper.Yalnız bugünkü maçtaki Emre de ilk 11 de düşünebilir oldukça iyidi.Eğer o mivvalde transferler olursa + Emreli bir orta saha kurgusu nasıl yapacak hoca çok merak ediyorum çünkü ikisi belli Onyekuru ve Feg/sedika ilerde Falcao orta üçlü lemina banko diğer ikisi kim olacak acababelli bişey canım zaten,2-3 transfer olası
Seneye Emre Akbaba Mert Hakan Taylan gibi 3 yerli orta sahamız olacak bu oyuncuların hepsi gole yakın oyuncular orta sahayı toplayacak Lemina tarzı 1 isim daha lazım
hoca önlibero da istiyomuş zaten ali naci yazmıstı gecen gaztede,10 numara da belhandaya baglı işte
nzonzi işteÖn libero gelebilmesi için stopere ya Mert gelecek yada mevcut yabancılardan biri gidecek. O iş yaş
nzonzi işte
donk gitsin,emin oynar yerineYetmez.
Jesse-Onyekuru-Saracchi-Linnes-ön libero
Babel-Luyindama-Mariano-Nagatomo
4 kişilik kontenjan açabiliyosun yazılacak 5 oyuncu var. Ön libero hikaye
donk gitsin,emin oynar yerine
Yazın sözleşmesi bitince gider stopere 3 yabancı hakkını da kullanmamak lazım Seneye stoperler Marcao Luyindama Emin ve 1 yerli stoper daha bulmak lazımdonkta gidebilir,emin daha iyi cidden.
18. Babel ve Luyindama saydımSuan tam olarak ne kadar yabanci oyuncumuz var? Lisansi cikmis tabi.