Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere Godin veya Murillo
8 numaraya Fofana
10 numaraya Teixeira, J. Rodriguez, Quintero, Banega 4lüsünden biri

5 sene üst üste şampiyon oluruz.

Bu arada Emre Akbaba konusunu es gecmemek gerek. Saglikli bi sekilde donebilirse 2. yarida, joker oyuncumuz olur.
Uzun zamandir oynamayan ve 2 kere ust uste cok agir sakatlik yasayan birine gore cesur ve diri gordum ben macta. İlk sakatligi sonrasi donusunden daha iyi bu sefer.

Kendisi takimdaki orta sahalar icerisinde skor yapabilen ve Feghouli haricinde yayin oralardan topa vurmasini bilen tek oyuncu.

Skor yapan orta saha oyuncusu her zaman ozeldir. Emre Akbaba'nin muazzam bir golu koklama yetenegi var. Nerede topla bulusmasi gerektigini cok iyi biliyor.
Yayin oralardan cok iyi sutlar atiyor ki bu da bizim gibi sut ozurlusu bir takim icin epey kiymetli. Bu takim bu sezon ceza sahasi disindan gol atti mi? (Andone haric) Ben hatirlamiyorum.

Emre'yi serbest rolde gorevlendir, sezonda sana 10 gol atar en az 6-7 tane de asist yapar... (Saglikli bir Emre'den bahsediyorum tabii)

fofana haberi paylaşan site sağlam bir siteye benziyor olabilir mi

fb rodrigezle kesin anlaştı.. federasyonun limit artışı karartını bekliyorlar (emre bol)

Onyekuru durumu can sıkıcı, Linnes-Şener durumu can sıkıcı, Keza orta sahalarımız her an patlayabilir buda can sıkıcı, Tek forvetimiz var ve öbürü en iyi ihtimal 3-4 maç sonra dönecek buda can sıkıcı. Baya can sıkıcı şey var takımda

kimsenin gözünün yaşına bakmayacaz dediler..şimdi fb için limitleri değiştiriyorlar.. resmen kıyak yapacaklar..

Onyekuru durumu can sıkıcı, Linnes-Şener durumu can sıkıcı, Keza orta sahalarımız her an patlayabilir buda can sıkıcı, Tek forvetimiz var ve öbürü en iyi ihtimal 3-4 maç sonra dönecek buda can sıkıcı. Baya can sıkıcı şey var takımda
Sebebi yanlış planlama

3 tane oyuncu aldık hala 5-6 tane daha as oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz

Transfer işini teknik heyete bırakırsak bu bataklıktan hiçbir zaman kurtulamayacagiz ve sürekli dibe ineceğiz.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Oneykuru 1 ay yok diyorlar dogrumu? Lan bu bartolu’mudur, vartolu’mudur adi neyse bu kondisyonerin allah belasini versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt