Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suanki transfer sezonu görüşmeleri hangi zorluklar icinde, profesyonel yollar uzerinden yurutuldugunu unutmamak icin bu videoyu tekrar huzurunuzda paylaşmak istiyorum canlar

Bunu yeni görüyorum şaka filan mı bu? Burda Diagne Belhanda hakkında Twitter da kötü yorumlar yazmayın elimizden çıkarmamız için ilk 11 de oynamalılar diyenlere gelsin bu video.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Terim olduğu sürece güzel futbol, Avrupa'da başarılar, ligde rahat şampiyonluk, gençlerin takıma kazandırılması, forma adaleti, bir sisteme sahip olmak çok zor. Derwall, Klopp gibi sıfırdan takım kuracak bir hoca lazım.
Kloop gibi olsun yani

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu yeni görüyorum şaka filan mı bu? Burda Diagne Belhanda hakkında Twitter da kötü yorumlar yazmayın elimizden çıkarmamız için ilk 11 de oynamalılar diyenlere gelsin bu video.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Maalesef gerçek gibi ustadim.. Gecen transfer sezonunda Albayrak'a yapilan bir troll hareket. Baskanin telefon numarasını bilmeyen yok masallah. Ne turlu profesyonel yürütülüyor hersey, ortada

Berat'a deginmesi takdire sayan. Ali saplantili, Gs kompleksi olan biri fakat iktidari yalamayip, yapilan yamuklugu belirtmesi guzel. Bu noktada herkez ayni mesafeyi iktidara karsi almaz ise, lig iyice sirke doner.
Konuşmamın en az 4 yerinde devlete dil gezdirmekten dili yoruldu koç un.

Su falcaoyu miamiye kitleyecektik

Bundan bi cacik olmaz daha

Tamam var mi tavsiyen bizi 1 senede şampiyon yapacak TD ?

Bu sene de şampiyon yapsın sonra emekliye ayrılsın. Artık bir sistem takımı kurmamız lazım. Önümüzü göremiyoruz. Ne zamana kadar günü kurtaracak hamleler yapacağız? Fatih hocanın geleceğe dair bir planı var mı? Hayallerim var diyor da bizim de hayallerimiz var. Uygulamaya koyamadıktan sonra hayaller lafta kalır.

bu sene gerçekten belkide hayatımızda izlediğimiz en kötü Galatasarayı görüyoruz ona rağmen konya malatya ve ankaragücü maçlarında son dakikalarda yemesek o golleri fazladan 6 puanımız olacaktı.Ligin seviyesi o derece kötü

Antrenmanlarda ayak tenisi oynuyor muyuz baktığınız zaman merak edilesi bir soru.

Redbull kevin kampl da kiralasın bize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt