Yaw,
surekli oyuncu geliyor, daha giden olmadi Babel disinda.
bu hafta
nagatomo
mariano
nzonzi
andone
gitmeleri lazim
surekli oyuncu geliyor, daha giden olmadi Babel disinda.
bu hafta
nagatomo
mariano
nzonzi
andone
gitmeleri lazim
Boş konuşma kardeş, ne alakasi var dediğinle bunun?Belhanda daha iyi kardeş değil mi
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ali naciye göre yazmistir ama olsun
Hiç belhandayi seven sempatik bir kardesimizsinBoş konuşma kardeş, ne alakasi var dediğinle bunun?
ali naciye göre yazmistir ama olsun
Gece biri mi beklemiş sarper sesli Musap bariz kolpalıyor işte bayram değil seyran değil bu gece birden transfer yapmaya başladıyok su sarper sesliye göre yaziyor hazar hep. ve adamin dedikleri cikiyor genellikle su ana kadar
Bu arada Murillo yanlış transfer bence. Tutanamayan bir profil tıpkı Belhanda gibi oraya buraya sürülüyor bunun tek farkı üst sınıf takımlarda olması ve oynamıyor uzun zamandır bayağı boş buluyorum bu transferi doğrusu.
Umarım kiralıktır, serbest düşüşte olan adamları elden çıkarmak inanılmaz zor oluyor.Bu arada Murillo yanlış transfer bence. Tutanamayan bir profil tıpkı Belhanda gibi oraya buraya sürülüyor bunun tek farkı üst sınıf takımlarda olması ve oynamıyor uzun zamandır bayağı boş buluyorum bu transferi doğrusu.
Seviyorum da rtas her zaman onu yaziyosunuz benle iliskili yorumlarda, mevzusu gecmese bile... kırdıysam seni özür dilerimHiç belhandayi seven sempatik bir kardesimizsin
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tövbe sana 2. Mesajım dahaSeviyorum da rtas her zaman onu yaziyosunuz benle iliskili yorumlarda, mevzusu gecmese bile... kırdıysam seni özür dilerim

bakalim. su sarper 1 ocak mi ne stoper felan alinyior demisGece biri mi beklemiş sarper sesli Musap bariz kolpalıyor işte bayram değil seyran değil bu gece birden transfer yapmaya başladı
Bence iyi bir adama benziyorsun belhanda sağlığa zararSeviyorum da rtas her zaman onu yaziyosunuz benle iliskili yorumlarda, mevzusu gecmese bile... kırdıysam seni özür dilerim