Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.080
- 6.280
- 1.633
Ne ön liberosu yav. Donk orayı kotarır. Bize skorer 10 numara lazım. Forveti paslarıyla besleyecek, frikik atacak Lincoln gibi 10 numara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık +zorunlu satın optionu ile hal edebilirizffp cezası var ya üstad
ben sahsen önlibero ALMAM. Lemina,Donk var . gider kreatif veya skorer OS /CAM alirimmusap @Sergen Zeren
sizin duyumlarınıza saygım sonsuzdur önlibero için adaylarınız kimler beyler söyleyinde heyecanlanak.
onlar için adayların?ben sahsen önlibero ALMAM. Lemina,Donk var . gider kreatif veya skorer OS /CAM alirim
Seriyi almak isteyen mi var donsun koyune zatenLeminanin bonservisi alınır.onyekuru 1 sene daha kiralanabilir.murilloyu bilemem.serinin alıcısı çok,alamayız tekrar
onlar için adayların?
Alamayız. Öyle bir bütçemiz yok belhandayı satmadıktan sonra.Ne ön liberosu yav. Donk orayı kotarır. Bize skorer 10 numara lazım. Forveti paslarıyla besleyecek, frikik atacak Lincoln gibi 10 numara.
Metallica diye bir grup buldum knk baya iyi diyorlar.Breaking bad guzel diziymiş diyolar.bi kız arkadaş da tavsiye etti
Dudu, biraz pik yapmisi tam sayilmaz![]()
Papu Gómez - Oyuncu profili 25/26
Papu Gómez, 38, Arjantin ➤ Calcio Padova, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 900 bin € ➤ * 15 Şub 1988, Avellaneda, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Bunun pik yapmamışı lazım üstat ben profili verdim gerisini scout bulsun xdasda
Ön libero da bence baya gereksiz bir transfer olur. B2B orta saha alınmalı o zaman. Yani yeri gelince top çalacak yeri gelince gol atacak Ndiaye tarzı bir herif.Alamayız. Öyle bir bütçemiz yok belhandayı satmadıktan sonra.
Talisca, Alex texerria gelmeyecekse 10 numaraya gerek yok.
illa bu isimler de değil aslında. 1 sezon 10 golün aşağısına düşmeyen bir 10 numara gelmeyecekse almaya gerek yok.
Forvetin 10 atsin şükretAlamayız. Öyle bir bütçemiz yok belhandayı satmadıktan sonra.
Talisca, Alex texerria gelmeyecekse 10 numaraya gerek yok.
illa bu isimler de değil aslında. 1 sezon 10 golün aşağısına düşmeyen bir 10 numara gelmeyecekse almaya gerek yok.
Tekmeye kafa uzatan bir tip umarım fizik olarak fittir yoksa hiç çekilmez
Hangi Dudu olm profil niye atmıyon, işin hayatımızı zorlaştırmakla geçiyor valla he bundan bahsetmiyorsun inş vasat sevici olduğun tescillenmiş olurDudu, biraz pik yapmisi tam sayilmaz
Forvet cidden kötü bu arada ya. 10'a tamamlar kesin gollerini de. Umarım ads maçındaki görüntüyü son görüşümüz olur.Forvetin 10 atsin şükret