Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.314
- 72.899
- 5.188
Muslera bile satılabilir yazın o kadar vahim durumdayızPeki sonraki dönem transfer bütçesini neremizden çıkaralım ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera bile satılabilir yazın o kadar vahim durumdayızPeki sonraki dönem transfer bütçesini neremizden çıkaralım ?
Falcao işinde 8 biz 2 de Ahmet Bulut alsa bir şansımız olabilir ...
5 verseler satarlar zaten, free bile gidebilir ama 1-2 kuruş almak da güzel olurFalcao'ya geçtim 20'yi 10'u 5 milyon euro verene vermeliyiz.
Nzonziye gerek yok sahada yürüyerek 5 m euro kazanan bi kel var ona bakmaları yeterlibu marianoyla nagatomo enayi degil tabiki enzonzinin evde oturarak para saydigini görüyorlar. en azindan biz kaytarmadik, tüm antrenmanlara ve maclara ciktik diyorlardir kendilerince. 1 kuruslarini dahi birakmazlar bence burada. bonservis bedeli etmeyen iki 33lük emekli bek. biri brezilyaya digeri italyaya dönecektir. 300-400 bin euroluk kontratlar bulurlar yine iyi kötü. burada biraktiklari parayi cikaramayacaklari icin yan ciziyorlar fesih icin. yarim sezon icin 1m euro kazanclari var.
yag baglamis götüyle sprint atamayan feghouli varken bu nagatomo "benim en azindan fazla kilom yok" diyebilir elbette.Nzonziye gerek yok sahada yürüyerek 5 m euro kazanan bi kel var ona bakmaları yeterli
Barcelona forvet alirsa, Cavani dururken Falcao'yu almaz.
Haftalardir oyle okuyorum sag solda ama net bir bilgi yok.cavani, atleticoya gidecek
Kalır yarım dönem maaşını alır belki ama son sözleşmesini çok aşağıdan yapar ya da şimdi teklif varsa en az 1.5 sene burda kazanacağı parayı memleketinde kazanabilir bakalım teklifleri görüp hesap kitap yapıyordur o da ben en kısa zamanda iki bekin de ayrılacağını düşünüyorum. Nzonzi örneğine gerek yok Feghouliye bakmaları yeterli paşamın fit olmasını bekliyoruz belhanda diye sızlanacağımıza (ki haklıyız söylenmekte) bu herife kızsak biraz dabu marianoyla nagatomo enayi degil tabiki enzonzinin evde oturarak para saydigini görüyorlar. en azindan biz kaytarmadik, tüm antrenmanlara ve maclara ciktik diyorlardir kendilerince. 1 kuruslarini dahi birakmazlar bence burada. bonservis bedeli etmeyen iki 33lük emekli bek. biri brezilyaya digeri italyaya dönecektir. 300-400 bin euroluk kontratlar bulurlar yine iyi kötü. burada biraktiklari parayi cikaramayacaklari icin yan ciziyorlar fesih icin. yarim sezon icin 1m euro kazanclari var.
Barcelona Gomis'i alırsa şaşırmam..
Bu saatten sonra kendisini senegal takımları alır para için değil diyen adam para için oynamadı kayseride haklı mı haklı ama yalan söylemeyecek yaz kampında kendini milletten üstün görüyordu bunu herkes söylüyor millete sırt çevirip yemek yemeler falan. Son zamanlarda ligimize gelen en iyi bitirici o ayrı konuBarcelona Gomis'i alırsa şaşırmam..
Suarez varken hangi forveti alacaklar?Suarez iyileşene kadar Gomis rahat iş yapar.Oğlu da Barcelona altyapısında..ben sasiririm
Bende şaşırırım hatta olasılık vermiyorumben sasiririm
Adam buralı değil ve ilk sezonuydu.Futbolu böyle iyi oynayan adama para için oynamadığından laf demek bence yanlış olur.Senelerce o kadar para alıpta oynayanları izledik.Suarez varken Lewandowski gibi bi forveti almazlar.Suarez iyileşene kadar Gomis rahat iş yapar..Bu saatten sonra kendisini senegal takımları alır para için değil diyen adam para için oynamadı kayseride haklı mı haklı ama yalan söylemeyecek yaz kampında kendini milletten üstün görüyordu bunu herkes söylüyor millete sırt çevirip yemek yemeler falan. Son zamanlarda ligimize gelen en iyi bitirici o ayrı konu