Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Falcao'yu 7 milyona barçaya verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dransfer :-))??
ub.mesaji
tebessum ettiren bir Duyum??Dransfer :-))
tebessum ettiren bir Duyum??
ub.mesaji
o fm 2020 nin Allah belasını versin penaltıdan gol yok karşı karşıya gol yok bu hataları nasıl yaparlar yaAminu Umar Fm 20'de yerli oyuncu statüsünde geçiyor.Gerçektede öyle mi acaba?
fm19 da 1e1 zordu imkansiz yapmislar diyorlaro fm 2020 nin Allah belasını versin penaltıdan gol yok karşı karşıya gol yok bu hataları nasıl yaparlar ya
Benden kötü haber çıkar mı abitebessum ettiren bir Duyum??
ub.mesaji
Ben duyum vermeyecegimBaronum sizde duyum yok mu ?
ben burda vasfiyi vural mod olan dinlemedim gaza geldim aldım tek umidim şubat güncellemesi böyle rezil bir oyun olamaz sakın alma düşünüyorsanfm19 da 1e1 zordu imkansiz yapmislar diyorlar
İns ayni kisidirBenden kötü haber çıkar mı abi
FM 2020 mi kotu 19muben burda vasfiyi vural mod olan dinlemedim gaza geldim aldım tek umidim şubat güncellemesi böyle rezil bir oyun olamaz sakın alma düşünüyorsan
subatin sonunu bekleyecegim büyük iht.ben burda vasfiyi vural mod olan dinlemedim gaza geldim aldım tek umidim şubat güncellemesi böyle rezil bir oyun olamaz sakın alma düşünüyorsan
valla 2019 oynamadım ama 2020 aldım karşı karşıya gol olma ihtimali 0 penaltıda 8 de 1 belki gol atarsın 2020 leş.Şubat güncellemesi olursa inşallah bir ümitFM 2020 mi kotu 19mu
ub.mesaji
niye...