Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani biz alırken sözde Sampdoria yok Tonelli monelli denilen adamı almadan bırakmıyordu ya basının uydurmaları ya da yine yine transfer yapamayan yönetim... He gelmemesi isabet oldu da bu iş bilmezlik ne olacak bakalım

Yarın Rize maçına ceset tayfayla çıkarsak, maçın sonuna kadar Rizespor’u tutarım.

Nagatomo, Mariano vs.

Son haberlere göre Saracchi ve Jesse olmayacakmış.

Ben sizin yapacağınız işin AMKSpor gazetesi.

Yemin ederim Rize 5-0 kazanırsa gram üzülmem bu iğrenç yaşı geçmiş zombilere.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ahmet > murillo cok net

Yarın Rize maçına ceset tayfayla çıkarsak, maçın sonuna kadar Rizespor’u tutarım.

Nagatomo, Mariano vs.

Son haberlere göre Saracchi ve Jesse olmayacakmış.

Ben sizin yapacağınız işin AMKSpor gazetesi.

Yemin ederim Rize 5-0 kazanırsa gram üzülmem bu iğrenç yaşı geçmiş zombilere.

Bu gidişte denizli macinada cikamayacaklar herhalde. O halde niye aldik vu adamlari? Antreman temposu icinmi?

Başakşehir kirikkale maci var malik bizim eski oyuncu galiba izleyelim

Arsenal, 50 milyon Euro karşılığında Ajax’tan Hakem Ziyech’i kadrosuna katmayı düşünüyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse Ajax, Younes Belhanda’yı satın alma opsiyonuyla kiralayacak. (TURKSVOETBAL)

Mert cetin gelsin yada da Costa gelsin 6 ay idare eder zaten şampiyon olma şansımız yok emin bayram oynasın

Ulan Allah kahretsin be.

NE DIYE MAÇA NAGATOMO VE MARİANO İLE ÇIKARSIN! LISANS MI SORUN? ÇIKAR DEDELERİ LİSTEDEN, EKLE SARACCHİ VE JESSE’YI.

DENEME TAHTASI MIYIZ LAN BİZ? IZLEMEK ZORUNDA MIYIZ BU İÇİ GEÇMİŞ LEŞ HERİFLERİ. ÇILDIRACAĞIM YEMİM EDERİM KAFAMI DUVARA VURMAYA GİDİYORUM.

Şu ispanyol takımlar adamı hasta ediyor. Eyyy Franco, neredesin be :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt