Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer nobetinin daha once bu kadar olu oldugunu hic gormemistim sayfalar hic ilerlemiyor

Ortasaha alınmalı stoper alınmalı.. ve yine bir Galatasaray geleneği transfer s..sen kampa yetişmez..

Sivas'daki topçularımız güzel oynuyor.
Screenshot_20200106-011221_Gallery.webp

Şu anadolu takım taraftarlarının kahpe bizans, oyuncularımızı çaldılar falan triplerini anlamıyorum hiç
Bu ne zaman bu ülkede anlaşılacak ya? Oyuncunun maaşını ödemedin doğal olarak boşa düştü sözleşmesi ve bedavaya aldık.
Guilherme'nin 40 bin euro serbest kalma bedeli varmış. Ödedi aldı beşiktaş. Bu kadar basit ya bu olaylar.
Neyin tribi, neyin duygusallığı bu.
İstanbul olmasa aç kalacak şehirler hepsi bide.

Olacakları yazıyorum. Belhanda takımda kalacak, yazın istenen bonservis gelmezse sözleşmesi 2021 yazında bitecegi için 2 yıllık sözleşme uzatılacak. İlk kış transfer döneminde satılacak. Yani tam 1 yıl sonra Belhanda ile yolları ayıracağız o yüzden kendinizi daha fazla üzmeyin :asd:

Umarım Mert Hakan ile Emre'yi gerçekten bağlamış ve protokol imzalamışızdır. İkisi de ihtiyaçımız olan tipte oyuncu eğer bağlayamadıysak Avrupa'ya giderler.

Mert hakan yandas hakikaten kalite topcu selcuk inan etkisi yapicak banko bir oyuncumuz seneye hazir hemde yerli emreyle iki masallah

Umarım Mert Hakan ile Emre'yi gerçekten bağlamış ve protokol imzalamışızdır. İkisi de ihtiyaçımız olan tipte oyuncu eğer bağlayamadıysak Avrupa'ya giderler.

Mert hakan çok büyük Galatasaraylı. Rahat olunuz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca şunun farkında değil leş 8 ve belhandayi oynattikca taraftar tribüne gelmeyecek tribunle inatlasiyor hoca

Guilherme hani bjkdeydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt