- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Daha luyiyi bile dondurmadikYahu bu ayrilik KAP lar nerede?
Mariano
Nagatomo
Nzonzi
Andone
bunlar bugun gitmesi lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha luyiyi bile dondurmadikYahu bu ayrilik KAP lar nerede?
Mariano
Nagatomo
Nzonzi
Andone
bunlar bugun gitmesi lazim
Hayir, vergiden dolayiysa Linnes ve Emre'ye neden lisans verildi?bugunki lisansların yabancı sınırıyla alakası yok. vergi problemi nedeniyle diyorlar.
yeni sezon kadroları bildirene kadar istersen 20 yabancı olsun.
Hayir, vergiden dolayiysa Linnes ve Emre'ye neden lisans verildi?
17 yaşında ergen triplerinde
Abi siz buna gercekten inaniyor musunuz yaw. Kimin zararini gorduk, taraftar kimi istemedi. Muriqiyi mi? Muriqiyi falcaonun arkasina alsan kimse itiraz etmezdi mesela. Ayrica muriqiden de taraftar yuzunden vazgecilmedi. Adamlar vermedi bu kdr basit. Yapilan teklif kabul edilmedi. O kdr taraftar dinlense donk diagne bilal jimmy adem gibi cöpler istenmedigi zaman almazlardi. Taraftar diagneyi yuhaladi diye taraftarla kavga eden bi teknik ekibimiz var. Taraftara soven bi adami inatla takimda tutan bi ekip var. Taraftar kimsenin s.kinde dgl
Parayi ver sus sistem bu
Aşırı ofansif olmuş, takımda bek yok. Hızlı hücuma çıkan, ayağı pas yapan takımlar bu takımı dağıtır.-------------Muslera
--transfer--Marcao--luyindama
------------Lemina---------
-----Taylan----Mensah----
Jesse----------------Onyekuru
gomis-----falcao
bu da bizim hayaimiz![]()
Iyi de Onye ve digerleri de resmen bizim oyuncularimiz. Bilmiyorum, arastirmak lazimonlar zaten hali hazırda bonservislerine sahip olduğumuz oyuncular olduğu için olabilir
Iyi de Onye ve digerleri de resmen bizim oyuncularimiz. Bilmiyorum, arastirmak lazim
Tüm gazetelere tam sayfa ilan olarak verilmeliAyrıca şunları netleştirelim.
1. Ardayı biz göndermedik hatta gitme dedik kendi gitmek istedi. Gelen parayla transferleri karşılamadık hatta o parayı Riera'nın maaşı ve bonservisiyle yedik.
2. Arda 2009'dan itibaren takım içinde huzursuzluk oluşturdu, takımda ayrımcılık yapıyordu, son senesinde bizde hep sakat olup Milli takımda oynaması da tesadüf değildi.
3. Gittikten sonra, o takımda yemek vermiyorlardı gibi saçma bir açıklamayı Bağış abisinin programına bağlanıp yaptı, şimdi o kayıt bulunamıyor ne hikmetse. Ha bir de komik teklif olayı var.
4. Barcelona'da başlarda bir şeyler yapsa da sonrasında evinde alemler yaptı, sevgilisini aldattı, sürekli telefonla oynayan bir aptala çıktı adı.
5. Yükselenim beşiktaş falan diyordu bir ara. Acun tayfa ile aşkını zaten anlatmaya gerek yok.
6. Milli takımda kimleri tehdit etti, kimleri dövdü siz söyleyin onu.
7. Eşi evde hamileyken başkasının karısına sarktı, üstüne kadının eşini dövdü.
8. Başakşehir'e gitti.
9. Baktı götünü kaldıracak hali bile yok hemen Terim'e ve bize yanlamaya başladı.
Kendi iyiken Galatasaray onun için taşak geçilecek bir objeyken sıçınca yuvası oldu.
Bu adamı ne sportif açıdan ne de diğer herhangi bir açıdan isterim. İsteyene de saygı duymam.

Tüm bunlara okey ama benim için önemli olan şey sportif başarıdır.Ayrıca şunları netleştirelim.
1. Ardayı biz göndermedik hatta gitme dedik kendi gitmek istedi. Gelen parayla transferleri karşılamadık hatta o parayı Riera'nın maaşı ve bonservisiyle yedik.
2. Arda 2009'dan itibaren takım içinde huzursuzluk oluşturdu, takımda ayrımcılık yapıyordu, son senesinde bizde hep sakat olup Milli takımda oynaması da tesadüf değildi.
3. Gittikten sonra, o takımda yemek vermiyorlardı gibi saçma bir açıklamayı Bağış abisinin programına bağlanıp yaptı, şimdi o kayıt bulunamıyor ne hikmetse. Ha bir de komik teklif olayı var.
4. Barcelona'da başlarda bir şeyler yapsa da sonrasında evinde alemler yaptı, sevgilisini aldattı, sürekli telefonla oynayan bir aptala çıktı adı.
5. Yükselenim beşiktaş falan diyordu bir ara. Acun tayfa ile aşkını zaten anlatmaya gerek yok.
6. Milli takımda kimleri tehdit etti, kimleri dövdü siz söyleyin onu.
7. Eşi evde hamileyken başkasının karısına sarktı, üstüne kadının eşini dövdü.
8. Başakşehir'e gitti.
9. Baktı götünü kaldıracak hali bile yok hemen Terim'e ve bize yanlamaya başladı.
Kendi iyiken Galatasaray onun için taşak geçilecek bir objeyken sıçınca yuvası oldu.
Bu adamı ne sportif açıdan ne de diğer herhangi bir açıdan isterim. İsteyene de saygı duymam.
3'lü defans böyle oynanır 3-5-2 ya da 3-4-1-2 de diyebilirsin.-------------Muslera
--transfer--Marcao--luyindama
-----Taylan----Mensah----
Jesse----------------Onyekuru
gomis-----falcao
bu da bizim hayaimiz![]()
Ben yine de istemem ama sportif başarı getirmesine de ihtimal vermiyorum.Tüm bunlara okey ama benim için önemli olan şey sportif başarıdır.
Eğer bir futbolcu bize başarılar, kupalar getirecekse goller atacaksa isterse cinayetten hüküm giymiş olsun önemi yoktur.
Ben futbola böyle bakarım.
Lampard gitti City'de oynadı. Şuan chelsea'nin hocası mesela.
3lü defansta ya rcb ya da lcb wingback gecmisi olan olmali (alaba, kimmich, walker tarzi mesela)3'lü defans böyle oynanır 3-5-2 ya da 3-4-1-2 de diyebilirsin.
Muslera
Transfer Marcao Luyindama
Linnes Lemina Taylan Mensah Saracchi
Falcao Onyekuru
-----------------------------------------
Muslera
Transfer Marcao Luyindama
Linnes Lemina Mensah Saracchi
Akbaba
Jesse Falcao
10 numara alınmayacaksa Mensah alınsın bari 8 numaraya. Ligimizi tanıyor, fener maçlarını seviyor, iyi duran top kullanıyor, topla dikine gidebiliyor, skorer orta saha. Büyük ihtimalle stoper almayız Donk oynamaya devam eder sezon sonuna kadar.
-------------Muslera
Linnes--Donk--Marcao--Saracchi
-----Feghouli----Mensah----
Jesse------Falcao------Onyekuru
Ben yine de istemem ama sportif başarı getirmesine de ihtimal vermiyorum.