Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.314
- 19.763
- 2.943
Haber de musluk yazıyor, Baraj açılıyor değilmusluk açildiysa kapiyi 12 Milyon dan açiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber de musluk yazıyor, Baraj açılıyor değilmusluk açildiysa kapiyi 12 Milyon dan açiyorum
Gremio bütün Brezilyayi satsa ödeyemez maaşınıEvet yavaştan çocukları pist'den alalım..
SON DAKİKA MUSLERA GELİŞMESİ!
Güney Amerika'dan gelişmeleri yakından takip eden sarı-kırmızılı taraftarların yüreğini hoplatacak bir iddia geldi.
Arjantin'den TyCSports ve Fox Sports; Gremio'nun Sergio Romero (Manchester United), Nahuel Guzman (Tigres) ve Martin Campana (Independiente) ile birlikte Fernando Muslera'yı gündemine aldığını ve bu 4 kaleciden birisini transfer etmek istediğini iddia etti.
Gremio'nun iddialı bir takım kurmak istediği ve para musluğunun ağzını açtığı vurgulandı.(Fanatik)
Gallardo, rosicky, effenbergAşırı beklenilen değilde eskiden gazetelerin banko bize yazdığı isimler şunlardı
Julio Baptista
Adrian Mutu
Van Nistrelooy
Crespo
Fernando Morientes
Juninho
Sekidika için en iyi video, çok yetenekli eleman ha
Aşırı beklenilen değilde eskiden gazetelerin banko bize yazdığı isimler şunlardı
Julio Baptista
Adrian Mutu
Van Nistrelooy
Crespo
Fernando Morientes
Juninho
Renkdaşlar, dikkat çekekeceğim diye bu adama çöp deyip durmayın artık. "Büyük takımda bu hareketleri yapabilir mi" deseniz hadi anlarım. Kaldıki hepimiz bu konuda endişeliyiz ama buna çöp demek iftira gibi duruyor. Komik duruma düşmeyin gözünüz görüyor işte bizim takımda bunun yaptıklarını yapacak adam eksik değil miydi?
Defalarca yazdım yine yazayım; bedavaya süratli, teknik, iki ayağını da kullanabilen, oyun kurabilen, iki metre yanına ve önüne pas verebilen, araya top atabilen, şut çekebilen, sağda ve ortada oynayabilen, genç bir adam aldık keyfini çıkarın işte.
Solda Onye, sağda Jesse, ortada Seri-Lemina ve ileride Falcao var. Allah sakatlık, kaza, bela vermezse çok tehlikeli bir takım olabiliriz.
Lazioda arjantinli bir orta sahayı çok beklemiştik...Gallardo, rosicky, effenberg
LedesmaLazioda arjantinli bir orta sahayı çok beklemiştik...
arsenalde idi rosicky ile ledesma sanırım.Ledesma
Yaklasiyor yaklasmakta olan
Yaklasiyor yaklasmakta olan