Hüseyin Kulaksız
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2019
- 1.555
- 1.828
- 1.196
Alirlar alirlar xd
Taraftar forumları takip edip haber yaptıklarına eminim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alirlar alirlar xd
Söyle bakalım neymiş derdimiz?
Forumda ne istendiği umrumda değil Arda'yı öyle bir anlatmışsınki görende bir şey sanır, çöpün teki 3 senedir.
Alirlar alirlar xd
karnemi aldım hepsi 5
öyle bi ders olsa sınıfta kalırdımgalatasaraylılık 1
karnemi aldım hepsi 5
Jesse bilmem ne lisans cikti diye seviniyorlar. Takimda stopef yok sağ bek yok
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teklifini komik buluyorumDaha net yazayım o zaman.
Arda’yı tekrar Galatasaray formasıyla görmek istiyorum. Kendisini her zaman takip etmiş, ve sevmiş biri olarak bu şansı hak ettiğini düşünüyorum. Kulübe 13 milyon euro kazandırmış, o parayla Galatasaray ciddi transferler yapıp şampiyon olmuştu.
Arda’nın yeteneklerine burada kimse bir şey diyemez. Neymiş adam 2 sene top oynamamış. Oynamadı evet! OY-NA-MA-DI. Yine de istiyorum? Var mı birinin itirazı? Bu benim fikrim, ve kim ne düşünüyor zerre umrumda değil.
Ben saha içinde Galatasaray’ı savunacak, haklarını koruyacak futbolcu istiyorum. Taraftarın anasına küfür eden futbolculardan bıktım.
EVET: ben dolabımda ki 66 numaralı Arda Turan formasını tekrar giymek istiyorum.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Niye hata olur almak istesen 10 milyon bonservis çekerler. Yerli oyuncu üstelik. Sürekli çöpleri gonderin deyip 14 tane yerliyi kimlerle dolduracağız. Soyle hayal et 1.250 maaş 2 milyon imza parası.cok buyuk hata olur, 1m euro yeter de artar bile.
satmak istedigin zaman satamazsin
Daha net yazayım o zaman.
Arda’yı tekrar Galatasaray formasıyla görmek istiyorum. Kendisini her zaman takip etmiş, ve sevmiş biri olarak bu şansı hak ettiğini düşünüyorum. Kulübe 13 milyon euro kazandırmış, o parayla Galatasaray ciddi transferler yapıp şampiyon olmuştu.
Arda’nın yeteneklerine burada kimse bir şey diyemez. Neymiş adam 2 sene top oynamamış. Oynamadı evet! OY-NA-MA-DI. Yine de istiyorum? Var mı birinin itirazı? Bu benim fikrim, ve kim ne düşünüyor zerre umrumda değil.
Ben saha içinde Galatasaray’ı savunacak, haklarını koruyacak futbolcu istiyorum. Taraftarın anasına küfür eden futbolculardan bıktım.
EVET: ben dolabımda ki 66 numaralı Arda Turan formasını tekrar giymek istiyorum.
Hiçbiri keyifli değil bu maçların bromAmme Hizmeti
Cuma günü keyifli maçlar yok demeyin!
22.00 Porto - Braga / Nesine.com (RTP-Sport TV 2)
22.30 Schalke - Gladbach / Nesine.com, S Sport 2
00.15 Sporting - Benfica / Nesine.com (RTP-Sport TV 1)
bu maçlara keyifli demeyen benimle ahbaplık edemezHiçbiri keyifli değil bu maçların brom
Alirlar alirlar xd
Mensah diyorlar.Biri orta saha duyumu yazsın be kuruduk ARAP çöllerinde