Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF, sözleşmeleri tescilin son günü, en geç 18:00'e dek lisans kuruluna sunma zorunluluğu getirmiş.

Bu herifin de surekli bize yanlamasina tilt oluyorum. Ulan sanki maasima zam istiyorum diye ortaligi inleten, hatta maasina zam yapilmadigi icin Akhisar macinda takimi sabote edip kupayi kaybetmemize sebep olan kendisi degildi de yonetim haksizlik yapti ve mobbing ile takimdan gonderdi.
Ha Kostas'a, Diagne'ye ve Falcao'ya doktugumuz parayi gorunce keske maasina zam yapilsaydi diyor insan. Gerci bi adamin yerini doldurmak icin bu kadar para dokup sifira yakin katki alacagimizi kim tahmin edebilirdi ki? Ama su net. Elimizde ne zaman form tutacagini bilmedigimiz kadayif Falcao yerine su takimda Gomis olsaydi sampiyonluk sansimiz 2 kat fazlaydi. Herif hala makine gibi. İnanilmaz...

Jesse bilmem ne lisans cikti diye seviniyorlar. Takimda stopef yok sağ bek yok

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

17494.jpg

Daha net yazayım o zaman.

Arda’yı tekrar Galatasaray formasıyla görmek istiyorum. Kendisini her zaman takip etmiş, ve sevmiş biri olarak bu şansı hak ettiğini düşünüyorum. Kulübe 13 milyon euro kazandırmış, o parayla Galatasaray ciddi transferler yapıp şampiyon olmuştu.

Arda’nın yeteneklerine burada kimse bir şey diyemez. Neymiş adam 2 sene top oynamamış. Oynamadı evet! OY-NA-MA-DI. Yine de istiyorum? Var mı birinin itirazı? Bu benim fikrim, ve kim ne düşünüyor zerre umrumda değil.

Ben saha içinde Galatasaray’ı savunacak, haklarını koruyacak futbolcu istiyorum. Taraftarın anasına küfür eden futbolculardan bıktım.

EVET: ben dolabımda ki 66 numaralı Arda Turan formasını tekrar giymek istiyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Teklifini komik buluyorum

Amme Hizmeti
Cuma günü keyifli maçlar yok demeyin!

22.00 Porto - Braga / Nesine.com (RTP-Sport TV 2)
22.30 Schalke - Gladbach / Nesine.com, S Sport 2
00.15 Sporting - Benfica / Nesine.com (RTP-Sport TV 1)

cok buyuk hata olur, 1m euro yeter de artar bile.

satmak istedigin zaman satamazsin
Niye hata olur almak istesen 10 milyon bonservis çekerler. Yerli oyuncu üstelik. Sürekli çöpleri gonderin deyip 14 tane yerliyi kimlerle dolduracağız. Soyle hayal et 1.250 maaş 2 milyon imza parası.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha net yazayım o zaman.

Arda’yı tekrar Galatasaray formasıyla görmek istiyorum. Kendisini her zaman takip etmiş, ve sevmiş biri olarak bu şansı hak ettiğini düşünüyorum. Kulübe 13 milyon euro kazandırmış, o parayla Galatasaray ciddi transferler yapıp şampiyon olmuştu.

Kim alindi o parayla bir anlat saa

Arda’nın yeteneklerine burada kimse bir şey diyemez. Neymiş adam 2 sene top oynamamış. Oynamadı evet! OY-NA-MA-DI. Yine de istiyorum? Var mı birinin itirazı? Bu benim fikrim, ve kim ne düşünüyor zerre umrumda değil.

Iste umrumda olmadigindan dolayi BOK gibiyiz. bu düsüncede olan herkes GS düsmanidir. Paso Arda gibi Cöplere para verdik diye. Terim ne demisti? Gecmise yatirim yapmayacagiz artik
Ben saha içinde Galatasaray’ı savunacak, haklarını koruyacak futbolcu istiyorum. Taraftarın anasına küfür eden futbolculardan bıktım.

EVET: ben dolabımda ki 66 numaralı Arda Turan formasını tekrar giymek istiyorum.

Selcuk inan oynasin o halde artik hep 11. o da rakip oyuncu felan kovaliyor. Muslera Ardaya GSlilik anlaminda 10000 basar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt