Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.083
- 6.284
- 1.633
Büyük maçları seviyor bu arkadaş. fb, bjk, ts hepsine geçirmiş. Hatta fb'ye 3 tane geçirmiş 3'ü de deplasmanda. Acilen gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandaya gamsız diyip laf eden arkadaşlar mensaha neler neler der bilemedim.Asla bizim seviyemizde değil ve olamaz da.
terim istiyorsa eleştirmeyeceksiniz rtş
Vallaha mı?!..Kaça patlar bu organizasyon?!..Bu belhanda için para verecen tutacan bizim mahalleden ekibi varya bir haftaya kalmaz tüm alacaklarıni bırakır yeminle
Mensah Yıldırım, HA??!!Beyler Mensah ismi çok güzel değil mi fonetik olarak? Oğlum olursa adını Mensah koymayı düşünüyorum.
On yılın kutlu olsun Halit kardeşim. Her nekadar artık 32 yaşına gelmiş ve karşı cinsle bacı kardeş olmuş olsan da canını sıkma. Geçmişteki güzel günlerin anısıyla yaşa artık.Bu arada 10 sene olmuş bu foruma üye olalı. İyiki de olmuşuz. Yanlız forumdan bi kutlama beklerdim.
Kadıköy'de Fener'i 2-3 yendikleri maçta şov yapmıştı kumaşı var jimmy + emre taşdemir(kiralık) + 1.5 m euro versek kabul ederler. Nagatomo ve Mariano maaşlarını öde bonservis göster rahatlıkla 1.5 m euro'yu çıkarırsınMensah,Kasımpaşa da iyiydi.
Değerli kardeşim aslen Kocamustafapaşa çocuğuyum öyle şunu bunu isteriz demezler Sur dibi hergece soğuk olur hele birde anlatırsan yatarak aldığı milyon Euro lari iyice benzettiler.Vallaha mı?!..Kaça patlar bu organizasyon?!..
@Mert G. Veren'den hep şüpheleniyordum doğrusuMert hakanın takip ettiklerine baktım da resmi hesaptan tut taraftar hesaplarını bile takip ediyor. Burada bile olabilir adam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mis gibi küme düşmeme hattı oldu.Önlerine de koy Emre Akbaba ya da Taylanı, mis.
Penaltı atarken yine sezonu kapatmasın da sen ona şükret.telles denen yeteneksiz penaltı kaçırdı portoda. maç boyu iğrenç bel hizası ortalarına devam etti.
bu heriften transfer falan beklemeyin, ticarethane olmuş portoda yıllarca neden kaldığı belli
Seninde Mert Hocam. Forumun dinozorlarından birisi de biziz sen gibi.On yılın kutlu olsun Halit kardeşim. Her nekadar artık 32 yaşına gelmiş ve karşı cinsle bacı kardeş olmuş olsan da canını sıkma. Geçmişteki güzel günlerin anısıyla yaşa artık.
telles denen yeteneksiz penaltı kaçırdı portoda. maç boyu iğrenç bel hizası ortalarına devam etti.
bu heriften transfer falan beklemeyin, ticarethane olmuş portoda yıllarca neden kaldığı belli