Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be 2009 da üye olmuşum foruma 11 yıl. Çok yazmasam da 11 yıldır sürekli okurum.

Rijkaard'ın geldiği günü hiç unutmam dakikada 50 sayfa atıyordu. Hepimiz acayip heyecanlıydık. Tek tek tüm sayfaları okurdum.

Tabi forum giderek tenhalaştı. Eskiden üyeler çok daha aktifti. Transfer nöbetinin bir sayfayı okumadan on sayfa daha atardı. Şimdi bir günde on sayfa atıyor.

Bence sebepler üzerinde düşünülmeli. Bu takımla ilgili değil siteyle ilgili. Demekki bir şeyler üyeleri buradan koparıyor. Takımın çok daha sıkıntılı olduğu zamanlarda forumun bundan çok daha aktif olduğu dönemler vardı.
Çünkü forum kültürü bitti biz uzatmaları oynuyoruz; eskiden kaç tane aktif taraftar forumu vardı şu an sadece Antu var aktiflikte bize rakip olabilecek. İnsanlar hep twittera kaydı veya üyelik alabildilerse sözlüğe.

Diğer yandan şike ve siyasetin futbola yerleşmesinden sonra insanlar da soğudu.

Forumun kendi içinde tek yaptığı hata zamanında yapılan tema değişikliğidir ki o da 2014 falandı. Bir de ben 2012den beri söylememe rağmen mobil uygulama konusunda veya üyelerin tapatalk adaptasyonu konusunda geç aksiyon alındı.

Transferi kapatmış olabiliriz.

Transfer'de gidenler haricinde bir hareketlilik olmayacak gibi son güne kadar Arda Transferi konuşulur ama alınır mı alınmaz mı hoca ile başkan arasında soğuk rüzgarlar esmez umarım.

Lige tecavüz edicek kadroyu açıklıyorum

Muslera
Linnes Transfer Marcao Sarrachi
Sekidika Lemina Mensah Onyekuru
Diagne Falcao

Stopere gidin gibi tecrübeli biri gelirse tecavuz ederiz

Bulut:Arda'yi Avrupa'da iki büyük kulüp istiyor fakat Arda'nın tek isteği Galatasaray

Eskiden forumu okumak çok daha zevkliydi, şu an hakim profil: ağlama ve şikayet etmekten başka birşey bilmeyen zırlak taraftar tipi.

Bir de hep ciciler cıcılar. Ardacımısın? Terimcimisin? Ruh hastası insanlarla dolu ülkemizin fertlerinin oluşturduğu ortamlardan biri.

İnsan gibi bir tartışma yapmak, doğruyu bulmak için konuşmak mümkün değil. Birisi oturup 3 paragraf düzgün bir şekilde gorusunu yaziyor, illa bir sivri akilli cikip 3 kelimelik aptalca bir cevap verip ortami geriyor.

Ben artik sadece haber ve anlik takip icin okuyorum ve 100 yorumun 80-90 tanesi de çöp, zaman kaybı. Kalan 10-20 icin de yazanlara teşekkürler... (Twitter alıntıları, haber özetleri, duyumlar, faydalı linkler ve düzgün yorumlar)

EOjX5nyWoAIbQqB

tellesin kontrati 21 de bitiyormus. eger transfer yapmayacaksa bize belese dönsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt