Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silah ile hastane basması, evli kadınlara sarkması yüzünden istememek.. çok futbolca bir neden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Silah ile hastane basması, evli kadınlara sarkması yüzünden istememek.. çok futbolca bir neden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahaha ulan o zaman sen göster madem futbolca bir neden diyoruz hadi size göre her şey mübah bu adam futbol mu oynuyor kafa mı buluyorsunuz insanlarla ne zaman üst üste 10 maça çıkmış, en son ne zaman gol atıp, asist yapmış madem futbol için istiyorsun hadi göster?

Tövbe estağfurullah. Arkadaşım takım ölmüş ağlayanı yok, sorunların bini bir para ve hiç derdimiz yok gibi bu saçma gündem ile meşgul ediliyoruz? Niye sorun olmasın, şu an derdimiz Arda Turan mı onun emeklilik ikramiyesini nerede alacağı mı? Yoksa bu takımın düzlüğe nasıl çıkacağı mı? Arda Turan mı bu takımı düzeltecek parçalardan biri olacak? Yoksa orta saha, stoper ve forvet mi gerekli ivedilikle? Neden hamle yapma şansımızı Arda Turan gibi en son futbolu 3 yıl önce oynamış biri ile harcamak zorunda olalım, bunları düşünmek bu kadar mı güç?

Takımın ffp gereği oyuncu satmadan alım yapamıyor. Yönetime de stoper ve ön libero istiyorum diyen Hocan. İnşallah alınabilir. Gündemi meşgul etmeyelim o zaman biz Arda'yı alıp gelelim nasıl fikir ?

ggu_1795.jpg

reis maçımızı izliyormuş almanyada bile :) derin galatasaray olmasın bu

Takımın ffp gereği oyuncu satmadan alım yapamıyor. Yönetime de stoper ve ön libero istiyorum diyen Hocan. İnşallah alınabilir. Gündemi meşgul etmeyelim o zaman biz Arda'yı alıp gelelim nasıl fikir ?
Takımın hocan mocan seninkiler başka herhalde hem Arda Turan için bir tane rasyonel neden sunma almamız adına hem de takımın hocan diye konuş tıpkı Arda Turanı bize kitlesinler diye alkış tutan kuşlar gibisin.

Ardayı istemeyebilirsin de ne alaka şimdi silahla felan olayı? O zaman sen gerrard i da istemezdin takımında

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'ın diğer takımlardan farkı bir duruşu olmasıdır. Eğer biz ahlaken çökmüş bir oyuncu için bu ilkelerimizden vazgeçeceksek gidip Beşiktaş'ı, Konya'yı falan tutalım. Şampiyonlar haricinde hiç bir farkı kalmıyor o zaman Galatasaray'ın diğer takımlardan. Şu adam jubile yaptıktan sonra iyi anılsın diye bu takımın değerlerini ayaklar altına almaya kimsenin hakkı yok.

Bir de Fatih Terim affetmiş size ne oluyor denmiş. Ben bu takıma destek veren bu takım için para ve zaman harcayan, takım için sevinip üzülen bir taraftar olarak en az FT kadar söz sahibiyim bu konuda. Hastane olayında, evli kadına sarılmasında belki benim canım yanmadı ama yanabilirdi de. Geçen senem resmen hastanelerde kliniklerde geçti. Orada ailemden biri bu adamın kurşunuyla vurulabilirdi gayette. Toplum olarak bu tarz olayları görmezden gelerek unutarak benzer olayların yaşanmasına zemin hazırlanıyor. Ahlaksız ve sorunlu insanlara ahlaksız olduklarını yüzlerine vurmazsanız sonra böyle gelip tepenize biniyorlar.

Bu adamın zamanında Galatasaray'a yaptıkları terbiyesizliklerden, nasıl yarı yolda bırakıp gittiğindnen bahsetmedim. 2 senedir futbol olarak bitik olmasına girmedim bile bakın. Sadece ahlaki yönden bile yapılmaması gereken bir transfer bu.

Takımın hocan mocan seninkiler başka herhalde hem Arda Turan için bir tane rasyonel neden sunma almamız adına hem de takımın hocan diye konuş tıpkı Arda Turanı bize kitlesinler diye alkış tutan kuşlar gibisin.

Sinirlendin sen biraz. Belhanda için ne düşünüyorsun ?

Ahaha ulan o zaman sen göster madem futbolca bir neden diyoruz hadi size göre her şey mübah bu adam futbol mu oynuyor kafa mı buluyorsunuz insanlarla ne zaman üst üste 10 maça çıkmış, en son ne zaman gol atıp, asist yapmış madem futbol için istiyorsun hadi göster?
Ben geçen sene trabzon maçında bir asistini hatırlıyorum :asd:

Ortam çok iyi olduğu için takim 6. Sivasdan 10 puan geride..

Arda'nın Galatasaray'da oynadığı, üstelik bu kadar dibe vurmadığı 2010-2011 sezonu puan durumu.

Karşımda rasyonel gerekçelerle ile isteklerini izah etmeyip tartışmayı sürdüren tipler görünce sinirleniyorum genellikle evet. Beğenmiyorum.

Jimmy Durmaz yokmuş Arda turan varmış gibi düşünelim ? Ya da Emre Mor gitmiş Arda gelmiş gibi ? Ne zararı var diyorum ben. Ama Belhanayı beğenmemen hoşuma gitti.

Türk Telekom dışında Arda ile buluşmayın o zaman. Ahbaplık edin demiyoruz Galatasaray'a yanlışı olmayan birini terörist ilan etmeyin diyoruz.

"Galatasaray'ın teklifi kötü ve komikti" diyen bir adam, Galatasaray'a yanlış yapmış sayılmıyor öyle mi?

Jimmy Durmaz yokmuş Arda turan varmış gibi düşünelim ? Ya da Emre Mor gitmiş Arda gelmiş gibi ? Ne zararı var diyorum ben. Ama Belhanayı beğenmemen hoşuma gitti.
Var arkadaş bana göre zararı, bu transferden Galatasaray'ın hiç menfaati yoksa zarardır. Ne gibi bir faydası olabilir?

Arda Turan, Galatasaray formasını giymeyi saha içi ve saha dışı hareketleri ile hak etmiyor.

Galatasaray formasını giymek için yeterli sportif başarı yok son yıllarda.

Galatasaray formasını giyebileceği dönem komik ve kötü olarak istemedi ve 6 ay futbol oynamadı bu süreçte.

Jimmy veya Emre dursun yeni bir külfete gerek yok, onlardan bir katkı almadık zaten yeni bir katkı almayacağımız profile gerek yok, Arda Turan profiline ihtiyacımız sıfır.

Daha ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama sırf siz seviyorsunuz diye Galatasaray zarar edecek değil.

Vay be ne büyük iş yapmış helal olsun 3 yılda bir TS maçında asist yapmış, hemen yarın gelsin başlasın sadsa
Ben aslında dalga geçmek için yazmıştım ama ardayi istiyormuş gibi oldum galiba :eek: oğlum 1 yıl önce yaptığı bir tane asisti yazdım bu adam nasıl iyi futbolcu olabilir

Açıkladı bunu. Taraftara soralım seni almak için dediler dedi. Ben de video paylaşayım o zaman.
Valla dostum ben Galatasaraylılık felsefesine aykırı davranan adamı, Messi'nin bir tık üstü olsa yine de istemem.
Benim Galatasaraylılıktan anladığım, Metin Oktay duruşudur. Metin Oktay ahlakıdır. Takıma dahil olmasıyla birlikte, kulübü manevi anlamda yıpratacak bir adamı bu kadar istemek bence gereksiz. Tamam zamanında iyi hizmetlerde bulundu. Ama orada kalsın.
Arda gelirse, her şeyi geçtim, asla eski performansını sergileyemeyecek. Babel'den şundan bundan hepsinden kötü olacak.
Bak Selçuk İnan'a. Nerede 2013 yılındaki Selçuk, nerede şimdiki Selçuk...
Arda futbol anlamında bitti. Futbol Arda'yı bıraktı. Bunu kabullenin artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt