- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Bilinçli atılmış bir twit gibi geldi. Yönetim Arda'ya karşı mı acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Diyon Sen yawBu saatten sonra rakip takimlarin ahlakina laf atip komik duruma dusmemek lazim.
Okudugunu anlayacak kapasiten yokmu?Ne Diyon Sen yaw
Amatör şubelere bir tane transfer yapma, oyunculara parasını ödeme sonra da kar yaptık diye şov yap.
Okudugunu anlayacak kapasiten yokmu?
10 numara devri kapandi artik. O oyunculari daha altyapidayken orta sahaya filan eviriyorlar. Gunumuzde Muller gibi, Firmino gibi false 9 denilen oyuncular cok kiymetli artik.
Bilinçli atılmış bir twit gibi geldi. Yönetim Arda'ya karşı mı acaba?
O zaman kapatsınlar şubeleri. Her sene biz 4. olmak için mi para saçıyoruz? Amatör şubelerde 2. olmak bile başarı değil. Ha para bulamıyoruz diyorlarsa o zaman sponsor bulacaklar. Kadın basketbolda sponsoru olmayan ligde tek takımız. E-Sports'da oyuncuların maaşlarını bile ödeyemediler bizi ligden attılar. Bu mu başarı?zarar edeceksek yapilmasin zaten bence
voleybol ve basketbolda (erkek + bayan) su an ilk dörtdeyiz, ekonomik durumumuz biraz düzelsin sonra abartmadan transferler yapilsin
bi kac sene önce divan/genel kurulda görsel paylasilmisti, su topu gibi branslarda cok fazla para kaybediyorduk
Evet iskembeden atip tutanlar sinifindan birine catmis bulunuyoruz. Bak isine usta. Galatasaray sevdalisiysan ortak noktamiza odaklan. Bu takimi Agustos ayinda yuzustu birakip gitmis, yillardir iyi futbolculuk disinda her turlu pisligin icine bulasmis, karaktersiz bir adamin bu takima geri donusunu savunman seni ilgilendirir beni degil. Benim bu konu hakkinda ne dusundugumde seni hic ilgilendirmez.Seni tavada pisiririm iki kanatlim
Ardayı isteyenlerin hepsinin terimci olması tesadüf mü
Bir mesaj galiba.
link?Zuhauauaua Diagne instagramda taşşak geçiyor ortalık birbirine girdiarda turan diye emre akbabayı paylaştı kamil berkaya sövüyor
![]()