Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan nasıl bir taraftar var bizde çok merak ediyorum . Her ölen kör üzerinden badem gözlülük yapılması artık can sıkıyor.
Daha 1 ay önce marianoya sövmediğimiz kalmadı, şimdi linnes gitsin mariano kalsın muhabbetleri başlamış.
Kendinize gelin derim. Otoban olan sağ kanadı unuttunuz sanırım linnes defansif olarak marianoyu 5e katlar ofansif katkıya ihtiyacımız yok saracci yeteri kadar katkı yapıyor zaten, linnesin formu yükselene kadar idare edilir.
Sorun linnes falan değil donk'un yavaş olması ve defansta sos vermesi koy orta sahaya kemik gibi oynar.

"linnes defansif olarak marianoyu 5e katlar"

cok kotu bir yorum olmus. Denizlispor macini 90 dk izledin mi? Izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Linnes defansif anlamda berbat durumda. Linnesin burada istenmesinin tek sebebi temposu olabilir o da ofansif anlamda artı oluyor.

Mariano defansif ofansif linnesten iyi maalesef.

Ve bizim ofansif katkiya ihtiyacimiz var. Sag bekinde dinamik bi adam olmasi lzm marcelo gibi.

Hazir olmayan Saracchi ve Linnes ile bile ilk macta kanatlara dinamizm geldi derken neyin Marianosu yahu

"linnes defansif olarak marianoyu 5e katlar"

cok kotu bir yorum olmus. Denizlispor macini 90 dk izledin mi? Izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Linnes defansif anlamda berbat durumda. Linnesin burada istenmesinin tek sebebi temposu olabilir o da ofansif anlamda artı oluyor.

Mariano defansif ofansif linnesten iyi maalesef.

Ve bizim ofansif katkiya ihtiyacimiz var. Sag bekinde dinamik bi adam olmasi lzm marcelo gibi.

denizlispor maçından önce marianoyu en son ne zaman 90 dakika izledin? bu adam 6 aydır oynamıyor farkında mısınız? biraz toparlanma süresi olsun bence.

istenmesinin tek sebebi temposu konusu baya isabetsiz olmus. 16 haftadır tek iyi maçı olmayan , her maç takımın en büyük zaaf bölgesi olan adamları artık bu kadar tutmayalım

Linnes oyle anlatildigi kadar kotu bir topcu degil ve suan biraz tutuk baslamasi normal 6 ay ayagina top degmemis ona ragmen marianodan daha iyi sinyaller veriyor Mariano kalirsa buyuk fiyasko olur nevzat yine uydurmustur muhtemelen bu transfer donemi iyi tutturdu bazi haberleri ama yonetim hoca sevmiyor nevzati habere inanmak istemiyorum

Mariano 2 metre önündeki pas veremiyordu geçtim tempo yapmasını filan bütün ortaları savunmadan dönüyordu görmek dahi istemiyorum kendisini.ama işte onun yerine istediğim kişi linnes değil ben ikisi arasında öyle inanılmaz farklar görmüyorum muhtemelen ilk yarı hoca linnesi alıp marianonun lisansı iptal edilseydi şu an linnes gitsin mariano oynasın diyor olurduk.

Bu malum gazete de malum havuzun değil mi

Linnes'in sorunu formsuzluk mu gerçekten ?
bence değil ne formsuzluk ne kondisyon herif resmen ruhu gitmiş
Zoraki oynuyor gibi Yapılandan sonra düzelmesini eskisi gibi olmasını beklemek normal mi?
İş yerinde sen işe yaramazsın diyip kenara çekiyorlar altı ay sonra gel kurtar bizi diyorlar
Ben olsam daha beterini yaparım adam hiç değilse sırıtmadan oynuyor profosyonel

#TakvimAlmaAldırma
#TakvimBoykot

destek verilebilecek hashtagler

Mariano hiç dinlenme fırsatı olmadan oynadı arkasında şener ile ki şener berbat oynuyor .Evet orta acamiyor açsa zaten içerde bir kişi olduğu için faydasız .şuna karar verecegiz bu takım oyunu nasil kuruyor bir sıkıntı var cozemiyoruz sorun orta saha da mı defans da mı beklerde mı belli değil ? Seri ile lemina oyun kurmak için çok geri geliyor topu oyuna geç ve yanlış sokuyoruz kaybedilen top kalemize tehlike olarak geliyor. Sahaya yayilista bir problem var kotu FB bizden iyi oyun kurup karşı sahaya geciyor

Sorun ne mariano ne linnes.. Feghouli temposu düşük. Mariano-Sekidika- Linnes önlü arkalı oynasa daha yararlı olur. Mariano-Linnes ikilisi bile kanatta daha iyi olur şu an ve sekidika hazır olana kadar da bu ikili oynamalı Mariano defans Linnes önünde..

Mariano yaşlandı kabul ama şuan gitmemesi lazım oyun kuramiyor takım mariano Jesse emre akbaba iletişimi kurulursa sağ kanat da akar geçen Denizli maçında linnes çıkamadı en azından Rize maçında hoca mariano Jesse kanadını denese aklımızda kalmaz . Deplasmanda linnes ile oynarsın içerdeki maçlarda mariano ile

Su mesajin dudaklari olsada opsem

Ölü mariano>linnes

Linnes ztn solbekde sagbekden iyi oynuyordu

Onyekuru aciga cikip linnesin sol icten iceri girmesinden oyle gozukuyordu
Savunmasi ztn berbat

Sagbekde hep berbatdi

Marianoyada ders olmustur kanimca
Biraz toparlar arkasinda linnes var oldugunu bilirse

Linnes Mariano ve Şener üçünün de elle tutulur tarafı yok maalesef kendimizi kandırmayalım Linnes oynasa şöyle olur Şener oynasa şöyle olur Mariano şöyle yapar diyecek halimiz mi kaldı ?

Bu üçlü en son ne zaman Saracchi'nin Denizli maçındaki performansı gibi katkı verebildiler ? hiç birbirimizi kandırmayalım yok formsuz yok şöyle üçü de yetersiz

Su mesajin dudaklari olsada opsem

Ölü mariano>linnes

Linnes ztn solbekde sagbekden iyi oynuyordu

Onyekuru aciga cikip linnesin sol icten iceri girmesinden oyle gozukuyordu
Savunmasi ztn berbat

Sagbekde hep berbatdi

Marianoyada ders olmustur kanimca
Biraz toparlar arkasinda linnes var oldugunu bilirse
Linnesten Bek olmaz zaten ama acikta iyi yedek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt