Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Selçuk İnan yaşadığı soğuk algınlığı nedeniyle bu akşam Rizespor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bence 433 Mert Hakan icin daha uygun, 4231 sisteminde Lemina ile beraber defansin onunde oynarsa ofansif olarak istedigi katkiyi veremez.
Onu bilemem ama oyle oynarsak Emre Akbaba istedigi pozisyonda oynayamaz, cunku forvet arkasi rolunde bir oyuncu gozukmuyor o taktikle.

Benim anladığım Mert Hakan ya Avrupa'ya gider yada bize gelir. Çok yerde bizle protokol yaptığı çıktı. Hatta Atalanta iblgi istemiş ama Galatasaray'la protokol yaptığı bildirilmiş diye haber vardı Fanatik'te.

Tamamda Adam belese gelecek. Sivasin söz hakki yok diger 2 oyuncu da oldugu gibi
Ne bileyim ben belirsizliği pek sevmiyorum belki ondan evhamlanıyorum, ama haklısın. Hele ki Galatasaraylıysa çeviremezler de.

Sanırım Vedat olayı beni fazla rahatsız etti. Adam bize gelmek istiyorken duyumlar, haberler çıkmıştı, futbol dünyasından, siyasetten insanlar Feneri seçmesi için telkin ediyor diye. Hatta Federasyon' dan birileri bile baskı yapıyor deniyordu. Ayrıca Fener küme düşme potasındaydı ve de bizim Şampiyonlar Ligi faktörümüz vardı. Adamın hangi takımı tuttuğunu bilemem ama kariyer planlaması net Galatasarayı işaret ediyordu. Son ana kadar bize istekli olan adam bir günde bütün söylemlerini değiştirmişti. Ben siyasi olarakta birşeyler olduğunu düşünüyorum.

Avrupa'da kevgire çevirirler yine.
Neden? Gayet iyi bir orta saha. Bizim kötü olan beklerimiz di. Ofansif olarak solu hallettik ama defansif olarak pek sanmıyorum. Sağ bek sadece Lines’le olmaz. Bize Mariano gibi oyunu kuracak bir bek lazım. Luyindama sağlam dönerse bir sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum.

Ne bileyim ben belirsizliği pek sevmiyorum belki ondan evhamlanıyorum, ama haklısın. Hele ki Galatasaraylıysa çeviremezler de.

Sanırım Vedat olayı beni fazla rahatsız etti. Adam bize gelmek istiyorken duyumlar, haberler çıkmıştı, futbol dünyasından, siyasetten insanlar Feneri seçmesi için telkin ediyor diye. Hatta Federasyon' dan birileri bile baskı yapıyor deniyordu. Ayrıca Fener küme düşme potasındaydı ve de bizim Şampiyonlar Ligi faktörümüz vardı. Adamın hangi takımı tuttuğunu bilemem ama kariyer planlaması net Galatasarayı işaret ediyordu. Son ana kadar bize istekli olan adam bir günde bütün söylemlerini değiştirmişti. Ben siyasi olarakta birşeyler olduğunu düşünüyorum.
Resim paylasmisti , 4 isareti yapip melo yazmisti altina. Melo yazisini yeni kaldirmis dogal olarak. En sevdigi oyuncular Melo+Fegh+ Marcao. Herif yürüyen GS resmen xd. Tabi Avrupaya gitmek isterse sansini denesin, yoksa türkiyede bize gelir

Artık feghoulide seneye olmayacağı için emreyi 4 3 3 de ileri sağa bile atabiliriz
Lemina Mert Hakan ve Dinamik Bir adam daha alırsak defansif sıkıntıda yaşamayız.
Nando
Aurier Luyi Kaan Saracchi
Lemina
Mert xxx
Emre K. Falcao Onyekuru

var bi hayalim .. türk oyuncu diye zirlayan da olmaz mis gibi

Defans 4'lüsü iyi performans sergilerse eğer sıkıntı olmaz, bekler çok kritik özellikle
Yaza kadar Linnes götürüp, ardindan aurier veya Meunier yi denemel lazim. Aurier imkansiz degil. Hele Mou OK verir zaten bizim icin, drogba+ eboue de konusurlar belki

mert hakan menemen'de forvet oynuyor deniliyordu. bir üst kademede 10 numaraya geçti. ben isterim bizim seviyemize gelince çok dirençli, tempolu, git gelli bir 8 numara da oynayabilsin ama öyle bir vibe alamıyorum. ki kaleye yakınken golcülük özelliklerinden faydalanabiliriz. selçuk geride oyun kurmayı seven ve skorerliği duran top ve uzaktan şut hariç olmayan bir adamdı daima. ceza sahası koşuları yoktu vs. şu an seri'nin olduğu pozisyonda yadırgıyorum ben mert'i de, emre akbaba'yı da, taylan'ı da. oradaki ayarı iyi yapmamız lazım seneye.

Yaza kadar Linnes götürüp, ardindan aurier veya Meunier yi denemel lazim. Aurier imkansiz degil. Hele Mou OK verir zaten bizim icin, drogba+ eboue de konusurlar belki

Çok iyi olur. Ben Timothy Fosu Mensah'ı görmek isterdim sakatlıklardan dolayı çok geriye gitti ama beğendiğim bir futbolu. Mesela Emre-Hakan-Lemina ortasahasında beklerden birinin TF.Mensah olması defansif açıdan problem yaratmaz keza Meunier'de öyle fiziği çok iyi

Çok iyi olur. Ben Timothy Fosu Mensah'ı görmek isterdim sakatlıklardan dolayı çok geriye gitti ama beğendiğim bir futbolu. Mesela Emre-Hakan-Lemina ortasahasında beklerden birinin TF.Mensah olması defansif açıdan problem yaratmaz keza Meunier'de öyle fiziği çok iyi
Asil Wanyama klas giderdi sakatlik olayi olmasa. Durumu su an ne bilmiyorum ama düsün bi
Nando
Aurier/Meunier Luyi Kaan Saracchi
Wanyama
Lemina Mert
Emre Falcao Onyekuru

Sinan Engin bile net şekilde Arda olmuyor demiş ben de gelmeyeceğini düşünüyorum bu kadar uzamazdı

2.5 mio euro eklenmis fbye. Yani totalde 2.5 mio bütceleri mi var simdi?
2+x rodri icin yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt