Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.313
- 2.930
- 1.668
Belhanda yüzünden ceza yedim. Adam bize deyince bu cezayı yemedi takımda be. Püüüü yönetiminize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha hepsinin sahasına gidicez, buradan bize ekmek çıkmaz patron, beyhude ümitlenmeyelim.Yarın ve haftaya kazansak rakibimiz ikiye düşecek üstat her sene böyle olur ligin kalitesi arttı ondan
İddiaya var mısın en kötü ikinciyiz o da fener ilk ikiye giremezDaha hepsinin sahasına gidicez, buradan bize ekmek çıkmaz patron, beyhude ümitlenmeyelim.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En iyi ikinciyiz diyorum bendeİddiaya var mısın en kötü ikinciyiz o da fener ilk ikiye giremez
En kötüEn iyi ikinciyiz diyorum bende
Valla sampiyon olamazsak ben birşey istemem ama sampiyon olursak sana birşeyler ısmarlarım problem değil. Yanılmaktan keyif duyarım bu konuda.İddiaya var mısın en kötü ikinciyiz o da fener ilk ikiye giremez
İddaamız 2. olursa takım bozulmuş olurEn kötü![]()
Yok yav maddi bir şey kumar olur başka şeyler kastetmiştim aslındaValla sampiyon olamazsak ben birşey istemem ama sampiyon olursak sana birşeyler ısmarlarım problem değil. Yanılmaktan keyif duyarım bu konuda.
Bence başka transfer olmayacak, yönetim hoca çatışmasından dolayı.. hoca Emin Bayram'ı kazanmalı acilen
İddiaya var mısın en kötü ikinciyiz o da fener ilk ikiye giremez
3 ve sonrası sende 1 bende 2 de patİddaamız 2. olursa takım bozulmuş olur
Neyine giriyoruz?
bu kadar banko iddia yok
Git o zaman 3 ve sonrası sende
Sen kazanırsan arnavut ciğeri ısmarlarım,3 ve sonrası sende 1 bende 2 de pat
E sen işin içine maddiyat soktun iş değişir. O zaman ben de maddi olarak beklentiye girerim fakat takımımın şampiyon olamaması üzerine iddiaya girmek istemem gönlüm elvermez.Yok yav maddi bir şey kumar olur başka şeyler kastetmiştim aslında
Avatar filandı yavE sen işin içine maddiyat soktun iş değişir. O zaman ben de maddi olarak beklentiye girerim fakat takımımın şampiyon olamaması üzerine iddiaya girmek istemem gönlüm elvermez.
He o birşey değil, ondan kolay ne var. Hallederiz. Beklentini söyle.Avatar filandı yav