Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yüzünden ceza yedim. Adam bize deyince bu cezayı yemedi takımda be. Püüüü yönetiminize

Bence başka transfer olmayacak, yönetim hoca çatışmasından dolayı.. hoca Emin Bayram'ı kazanmalı acilen

Sampiyon olmasakda olur, oldukta ne oldu?

Iyi futbolmu izledik? Avrupada macmi kazanabildik?

Her sene yeni ilk 11 kuruluyor, 1 sezon icinde defans kurgusu 12 defa degisiliyor. Kisa vadede basari saglayacagimiza bu defada uzun vadeli bir kadro kurulsun.

Bu yil sampiyon olmazsak eminim taraftarin 90% sorun cikarmaz. Son 10 yilda lig ve kupalari biz aldik..

Onu bunu kiralacaginiza simdiden takimin temelini kurun, ardayla, belhandayla, feghuili, omer ve selcukla olmaz bu is. 30 transfer yapacagina her sezon 3,4 genc ve 1 tane nokta transfer yapip daha iyi yerlere geliriz. Ama bizde malesef oyle degil, ardayi alip ne yapacagiz?

Ardanin pesine kosacaginiza, bir sistem kurun. Su 4lu arkada kim oynayacak? Sag bekte birgun Mariano, sonra linnes ve sener oynuyor. Aynisi sol bek icinde gecerli, bu sezon Emre t., omer bayram, nagatomo ve son olarak sarachi oynuyor.

En azindan bir sistem kurun, sabit bir ilk 11 ile yola cikin. Ara sira genclere sans verin, selcuk ve arda bize ne verecek? Omeri nereye kadar orta sahada oynatacaksin. 2,3 mac kazanmazsak ilk 10 disinda olacagiz.

Bu sezon olmadi, en azindan gelecegi dusunun. Malesef Terimin egosu yuzunden bi 10,15 tane defans oyuncusu daha alinir.

Yonetim gidince dursun gelir, ozaman anlarsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt