Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cris tank gibi ağır 1 oyuncuydu.Bu adam ise tam aradığımız özellikte yani hızlı ve güçlü.Verdiğin örnek elma ile armut gibi.

3 maçta bir kırmızısı ve penaltısı garanti. Benim gözlemim bu yalnızca videolardan izlemedim Murilloyu, iyi transfer olmaz.

Murillo 1.82 Marcao 1.85,11de en uzun Marcao oluyor onunda hava topları aman aman iyi değil. Korner ve serbest atışlarda bol bol dua ederiz

1.82 olması önemli değil.Herifin inanılmaz 1 sıçrama özelliğide mevcut.Luyindama 191 de ne oluyordu yine kafa ile gol yiyorduk.O yediğimiz kornerden gollerde asıl önemli olan kimsenin durduğu yeri bilmemesi.T.ekip bunun üzerinde çalışma yapmalı esas.

hocanın tam sevmeyeceği beli dönmeyen stoper. bundesliga özetlerinde arkaya sarkan futbolcuların peşinde yetişmeye çalışıyor garibim sürekli.

Bence ligimiz için fazlasıyla A Class.
3 sene kafamız rahat olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.82 olması önemli değil.Herifin inanılmaz 1 sıçrama özelliğide mevcut.Luyindama 191 de ne oluyordu yine kafa ile gol yiyorduk.O yediğimiz kornerden gollerde asıl önemli olan kimsenin durduğu yeri bilmemesi.T.ekip bunun üzerinde çalışma yapmalı esas.
Luyindama ligin en çok kafa topu alan adamıydı.

Bu mal fenerliler falettamıdır nedir gelmeden kazma yapmışlardı şimdi bakıyorum adamı ramos yapmışlar. :asd:

Luyindama varken kafa golü yemedik

O lafın gelişi ama musleranında çıkardığı bir sürü pozizyon var.Yan top zaafımızın olmadığını söylüyorsun yani.Cl de korku flimi gibiydi rakiplerin kornerleri.

1.34 ne kardeş.Demek istediğim bu işte.Savunmanın duruşuna bak son derece hatalı.Evet luyindama kafa toplarında çok etkili fakat bu savunma duruşunun gelişmeşi şart.

Kaç maçta yiye yiye 1-2 tane yemişin. Savunma takımca yapılır aradan 1 tane çatlak ses misali bi kişi duruş hatası yapsa bir çok şeyi mahveder. Fazla kafa yormaya gerek yok anlık olan bişey ama uzun adam en azından 1 tane şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt