Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Transfer duyumlarını artık sayfalardan alıyoruz.Nasıl gsarayruhu1905-transferweb gibi sayfalar varsa bu da onlardan biri..O nasil kaynak xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer duyumlarını artık sayfalardan alıyoruz.Nasıl gsarayruhu1905-transferweb gibi sayfalar varsa bu da onlardan biri..O nasil kaynak xd
Güvenilirler miTransfer duyumlarını artık sayfalardan alıyoruz.Nasıl gsarayruhu1905-transferweb gibi sayfalar varsa bu da onlardan biri..
Yalan olan 3-4 haberine denk geldim şimdilik.Sayfayı beğenmeden de paylaşımları görülebiliyo.Bi incele inanıp inanmamak sana kalmış..Güvenilirler mi
Bu kim"TFF'nin kararı belli değil. Avrupa'ya gidip gitmeyeceğimiz henüz belli değil."
"Kulübe her gün para girmesi gerekiyor. İşin içinden çıkmakta zorlanıyoruz."
Ali kocBu kim
Bu kim
Fb Comolli'nin yardımcısı Selinay Gürgenç'i göndermiş. Güzel hanfendiymiş ama harcamışlar... İnşallah Comolli beyi de göndermezler.
Ekli dosyayı görüntüle 69468
nerede aciklama yapti bu cöp simdimali moc
Yalan olan 3-4 haberine denk geldim şimdilik.Sayfayı beğenmeden de paylaşımları görülebiliyo.Bi incele inanıp inanmamak sana kalmış..
nerde demi,ş bunu sergen beter olsunlarda nerde dedi acabaAli Koc : "TFF'nin kararı belli değil. Avrupa'ya gidip gitmeyeceğimiz henüz belli değil."
"Kulübe her gün para girmesi gerekiyor. İşin içinden çıkmakta zorlanıyoruz."
Açıp maçları izliyorum ama yine sahanın en kötüsü, yine sahanın en kötüsü. Ne yapacağız şimdi? Biz fukara beyinler yanlış biliyor bir sen doğru biliyorsun hıaaaa...ınabelhandayı yermeye calısan fukara zihinler acın izleyin macları ondan 1 tane daha iyi top oynayan var mı takımda bakın. onun da kötü zamanları oldu tabi... kac transfer dönemi geçti gelenler gidenler oldu adam halen 1 numaralı oyuncu kadroya yazılan. siz gidin fm falan oynayın orda iyi paralara satılıyor![]()
![]()
![]()
![]()
Mustafi mi geliyor menajeri istanbuldaymis
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi