Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel 1 sezon önce Fulham'da çılgın attı acaba o mu 1 sezonda bu denli geriledi yoksa bizim sokunduruk oyun anlayışımız mı onu böyle gösterdi irdeleyelim

Belhanda feghouli gitsin çocuğum olmuş kadar sevinirim bu sene mariano Nagatomo belhanda Feghouli ye tilt olduğum kadar hiçbirseye tilt olmadım

ayenn oyle ileri atılan her top kayipti ayaklarına aldıklarını iki adım atıp kaptiriyolrar Feghouli zaten 2 ileri çıkıyor 25 dakka dönmüyor mariano bütün kanadı toplucam diye 60 dan sonra dili dışarda geziyordu adamın en sinir krizi geçirdiğim japon ulan çizgiye inmissin daha neyine topu sol ayağına cekiyon aç su ortayı işte yarım sezonun özeti feghouli bin kaçak oynamadı japonun topu soluna çekmesi

feghouli sat 3-4 milyona Babel sat 1 milyona belhanda sat 7 ye diahne sat 5-6 ya en kotu ihtimalle 15-16 milyom euro toplarsin bu parayla godin ve quintero paket yap kalırsa birtanrde sikot forvet al kapat transferi

Babel,Belhanda,Nagatomo ve Mariano gitse ayrıca Luyi ile dondursak kadroda epey yabancı eksik olur. Şimdi saydım.
Muslera,Saracchi,Marcao,Linnes,Onyekuru,Falcao,Feghouli,Lemina,Nzonzi,Seri,Jesse 11 oluyor. 3 tane daha alabiliyor muyuz. ?

Florin Andone: "İyiye gidiyor!"lan bu oynarım diyo

Babel,Belhanda,Nagatomo ve Mariano gitse ayrıca Luyi ile dondursak kadroda epey yabancı eksik olur. Şimdi saydım.
Muslera,Saracchi,Marcao,Linnes,Onyekuru,Falcao,Feghouli,Lemina,Nzonzi,Seri,Jesse 11 oluyor. 3 tane daha alabiliyor muyuz. ?

alırız bize bir dos bir stoper ve 10 nunara lazım 3 transfer işte

Andoneyi hesaba katmamissiniz galiba
Donk da yok hatta

orta saha ve defansın bu kadar boktan olma sebebi mariano nagatamo belhanda Feghouli 4 lusu adamlarda yürümeye mecal yok hepsi korkak oynadilar
Mariano'yu Nagatomo'yu harcarsın bir şekilde Babel'i gönderebilirsin de asıl ağır taşlara dokunmak lazım Feghouli&Belhanda ikilisi bu takımda misyonlarını tamamladılar

Geçen sene şampiyonluk yoluna girdiğimizde Feghouli kendini yırtıyordu gol sevinçlerinde bile ne kadar hırslı olduğu görünüyordu, Belhanda yine aynı şekilde kritik anlarda öne çıkmasını biliyordu. Bu sene ne öyle bir çalışmaları var ne de öyle bir dertleri var, artık Galatasaray'ın başarısı için çalışacak yıldızlara ihtiyacımız var

Senelik 3.5 mil€ 4 mil€ maaş alıp da senede 3-4 maç iyi oynama şansın yok ...

marcaoyu unutmayalim

bazi maclarda semih kayadan pek farki olmadi

takım kötü olduğu için bozdu Marcao hele Luyindama sakatlanınca tek kaldı adam sol bek kötü sağ bek.kotu defans partneri orta sahadan devşirme 22 yaşındaki bı stoperon böyle durumda sacmalamasi normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt