Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano'yu Nagatomo'yu harcarsın bir şekilde Babel'i gönderebilirsin de asıl ağır taşlara dokunmak lazım Feghouli&Belhanda ikilisi bu takımda misyonlarını tamamladılar

Geçen sene şampiyonluk yoluna girdiğimizde Feghouli kendini yırtıyordu gol sevinçlerinde bile ne kadar hırslı olduğu görünüyordu, Belhanda yine aynı şekilde kritik anlarda öne çıkmasını biliyordu. Bu sene ne öyle bir çalışmaları var ne de öyle bir dertleri var, artık Galatasaray'ın başarısı için çalışacak yıldızlara ihtiyacımız var

Senelik 3.5 mil€ 4 mil€ maaş alıp da senede 3-4 maç iyi oynama şansın yok ...

Sene sonunda, Linnes'e 2-3-4M euroya satip. Buta yi 6-7m euroya almaliyiz 10 sene sagbek sikintisi cekmeyiz

Mariano'yu Nagatomo'yu harcarsın bir şekilde Babel'i gönderebilirsin de asıl ağır taşlara dokunmak lazım Feghouli&Belhanda ikilisi bu takımda misyonlarını tamamladılar

Geçen sene şampiyonluk yoluna girdiğimizde Feghouli kendini yırtıyordu gol sevinçlerinde bile ne kadar hırslı olduğu görünüyordu, Belhanda yine aynı şekilde kritik anlarda öne çıkmasını biliyordu. Bu sene ne öyle bir çalışmaları var ne de öyle bir dertleri var, artık Galatasaray'ın başarısı için çalışacak yıldızlara ihtiyacımız var

Senelik 3.5 mil€ 4 mil€ maaş alıp da senede 3-4 maç iyi oynama şansın yok ...

renktas feghouli de belhandada geldiğinden beri bana.gore Galatasaray topçusu değiller Galatasaray'ın 10 numarası dediğimiz adam ceza sahasından gol atabilen frekick atabilen özel bir oyuncu olmalı keşke gotzeyi zorlasak tam.sneijdrr tarzı adam

@Hakan Duztepe @Sergen Zeren yumulun

Gece vakti saplamalı ayine katılanlar tespit edildi. Cezayi müzeyyede uygulayacağız.

renktas feghouli de belhandada geldiğinden beri bana.gore Galatasaray topçusu değiller Galatasaray'ın 10 numarası dediğimiz adam ceza sahasından gol atabilen frekick atabilen özel bir oyuncu olmalı keşke gotzeyi zorlasak tam.sneijdrr tarzı adam
Ya dediğin gibi 10 numaranın hakkını verecek bir oyuncu bulsunlar ya da hiç 10 numaralı sistemde çabalamayalım. Dediğin gibi hücumda takımın kilit oyuncusu olabilecek Talisca gibi bir adam bulursun bu adamın defansif gediklerini kapatırsın da Belhanda'nın ne hücumu ne defansı öyle kilit oyuncu olabilecek durumda değil

Feghouli yine aynı öyle sene içinde 3-4 maç oynayacak diye almadık bu adamı

Bjk Arda’yı yalanlamış. İyice ele ayağa düştü

Ben Süper ligin en fazla gol atan yabanci oyuncusu MBAYE DIAGNE andoneye her türlü tercih ederim.

Mariano ve Nagatomu gitti sayıyorum.Sırada Nzonzi,Belhanda,Andone,Emre Mor(Hayal kırılığına uğradım) Babel(Gelişine de karşıydım) gidebilecek isimler. Feghouli kendisini çok severim ama kanatta oynayacak ne fiziği nede kondisyonu var. Oda satılabilir. Luyindama sözleşmesi dondurulur. Bize an itibariyle 4 mevkiye adam lazım. Stoper,ön libero,10 numara ve forvet.

Muslera
Linnes.. Kjaer.. Marcao.. Sarrachi
Lemina.. Adam yiyen DOS
Sekidika.. Alex T.. Onyekuru
Falcao

Okan
Şener.. Ahmet.. Donk.. Emre
Taylan.. Ömer.. Akbaba-Jimmy
Feghouli.. Andone.. Adem

Alex T’yi alacağımızı mı düşünüyorsun renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt