Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki Buta için geç kaldık çünkü ciddi ciddi Leicester Pereira yerine Buta'yı düşünüyor bildiğim kadarıyla. Ama Avrupa piyasasında nice Buta gibi bek oyuncusu bulabiliriz Aurélio Buta olmaz Ander Capa olur Fabricio Bustos olur Svensson olur Falaye Sacko olur veya bu Botafogo'da Marcinho varSene sonunda, Linnes'e 2-3-4M euroya satip. Buta yi 6-7m euroya almaliyiz 10 sene sagbek sikintisi cekmeyiz
2 uruguayli + 1 norvecli epey disiplinli bir izlenim veriyor nedense. marcao ise sampiyon olmaya yetmis bir stoper yani onu da itin seyine seyapmaya gerek yokAyrıca şu Murillo hiç bize göre bir stoper değil. Her maç sayarız. Kjaer de öyle. Bize Godin gibi biri lazım. Maaşı yüksek biraz. Yoksa gelse kimse yaşına bişey demez. Linnes-Godin-Marcao-Saracchi dörtlüsü çok iyi duruyor.
Andone oynadigi bir kac macta Diagnenin yarim sezonda yaptigi katkidan fazlasini yapti. Diagne topcu falan degildir net. Depar yok, top kontrolu yok, pozisyon alma yok, sut atabilme yok. Bu nasil forvet olmus hayret. Bu saydiklarimin hepsi Andone'de var. Diagne'ye nasil evet diyebiliyorsunuz aklim almiyor.
Hido, ozel hayati filan beni ilgilendirmiyor ama futbol olarak da hic birsey vermez. Sanki 27 28 yasinda gibi kafasini futbola verirse eski Arda olabilir diyorlar. Bence sessizce jubile yapmali
Diagne istiyorumKanatların komple değişmesi bende erotik bir his uyandırıyor.
Murillo'yu gerçekten severim çevikliği bir stoper için kıyas kabul etmeyecek kadar iyi hamleli bir oyuncu ceza sahasını da savunabiliyor ileri çıkıp rakiplerin ayağından topu söküp de alabiliyorJeison Murillo Alınmalıdır!
Ekli dosyayı görüntüle 69335
Inter Milano birşeyler görmüş ki 8Mil. € vermiş, keza daha sonra Valencia CF 12 Mil. €.
Öyle veya böyle Inter, Valencia ve Barcelona gibi takımlara gitmeyi başardı.
Ayrıca Muslera ile aynı dili konuşuyor, Marcao ve Sarrachi ile de iyi bir uyum yakalayacaktır.
28 yaş, bir Stoper için tam en üst "Verim Alma Zamanı" (VAZ).
Kaleci ve Stoper bölgesinde tecrübe öteki mevkilere göre çok daha önemli.
Evet boyu çok uzun değil, ama hareketliliği ile takımın defans kurgusunu önde kurmaya yönelik iyi bir hamle olur. Hız ve çeviklik ile atılan topları keser.
Özet:
Transfere pozitif bakıyorum ve onaylıyorum.
Emrah renkdaşım paylaştığın videoları da izliyorum "acaba bu kardeşimiz neden çöp diyor" diye anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Adam PTT liginde, Barca ile karşılaşacak değil ki. Scoutlar da bir zahmet gidip izlemişlerdir herhalde. Genç, hızlı, bedava adam işte bir zararı yok.Fena oynamamış, keçiörengücüne karşı.
Galatasaray topçusu alamayacaksak, kimseyi almayalım.
Cim Bom’un hocası, “Daha önce de söyledim. İstatistikler mini etek gibidir. Her zaman gerçeği göstermez. Sadece görmek istediklerinizi görürsünüz.Istatistik Belhanda giderse sampiyonluk zora girecegini gösteriyor
Dc kim la
Kış ayında kaliteli bir Stoper bulmak hiç de kolay değil EnesMurillo'yu gerçekten severim çevikliği bir stoper için kıyas kabul etmeyecek kadar iyi hamleli bir oyuncu ceza sahasını da savunabiliyor ileri çıkıp rakiplerin ayağından topu söküp de alabiliyor
Ama Marcao&Murillo ikilisi doğru ikili mi ? bence değil şöyle Luyindama gibi "kule" diyebileceğimiz bir oyuncu olması gerekiyor Türkiye liginde rakibi fiziğiyle dövecek her hava topunu süpürecek gerektiğinde forvetlerin üzerine çıkacak "korkunç" bir stoper gerekiyor
Sakatlanan oyuncu Luyindama değil de Marcao'nun yerine oyuncu arıyor olsaydık gerçekten isterdim Murillo'yu veya üçlü stoperde Marcao&Luyindama&Murillo olabilir ama Marcao&Murillo bence soru işareti
Bunun cogunu penaltidan atti ve Kasimpasada atti. Galatasarayda birsey goremedik. Zaten disiplinsiz davranislari yuzunden kiralik gitti. Senin dedigin gibi o kadar iyi olsaydi teknik ekip Falcao diye yirtinmazdi. !! unutmadan, gittigi yerde de disiplinsiz davranislarindan oturu takima giremedi. Cop oyuncularimiz yetmiyormus gibi birde daha onceden basariyi yakalayamamis birini tekrar kurtarici olarak takima eklemenin anlami yok.peki süper lig tarihinde EN FAZLA GOL ATAN yabanci oyuncu kim, baña söyler misin?