Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral kapalı savunma çilingirlerinin krallarıyla oynadın ilk yarı. Feghouli - Babel - Belhanda.

Rakibi tempolu oyunda yakacak Onyekuru , Sekidika , Rodrigues , Bruma gibi adamların yoksa rakip senden korkmuyor üstüne geliyor.

Çok eleştirilen Emre Mor bile belki skora sıfır katkı (bence hoca kullanamadı adamı en ihtiyacı olduğu maçta bile 82’den önce almadı) her oyuna girdiğinde takım daha önde oynadı.

Rodrigues bize geldiğinde son vuruşu sıfırdı , ama koyarsın önüne Gomis’i arkasına da formda Nagatomo’yu rakip süt dökmüş kediye döner.

Böyle yorumlar okuyunca foruma olan güvenim tekrar yükseliyor.

Herkesin ağızında sakız gibi ‘dar alanda oynayamıyor yea’

Bu tür oyuncularla rakibi üstüne alamazsın. Korkarlar. Çünkü basıp gidebilecek oyuncular var ilerde.

Imzamı atarım.

O saydığın oyuncuların takımları da kontrak atak futbolu oynuyor zaten. Bizim gibi oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan takımlarda işi Eskişehir'dekinden zor. Çünkü bizim rakiplerimiz bize karşı Çanakkale Geçilmez defansı yapıyorlar.
Bizim takimda kapali savunmaya karsi bireysel yetenegiyle kilidi acabilen bir kanat oyuncu var mi? Kapali savunmaya karsi kilidi adam eksilterek acarsin, Sekidika bu ozelliklere sahip bir oyuncu. Ha tutar tutmaz o ayri. Tutarsa Ndiaye de oldugu gibi iyi paraya satariz tutmazsa da hic bir sey kaybetmeyiz. 3.5 yillik toplam maliyeti 1.7m

Avrupa'dan takimlar ikinci ligden oyuncu alinca vay be gozumuzun onunde bulunan adamlari biz goremiyoruz ama yabanci takimlar uzun zaman takip edip aliyor deniliyor, bu kez bonservissiz 16 macta 8 gol atan 23 yasinda bir kanat oyuncu aliyorsun yine sallayanlar var enteresan.

Ondan sonra da cikip yorumlar yapiyorlar Standard Liege Djenepo'yu, Gent Samuel Kalu'yu, Genk Bailey'i, Club Brugge Danjuma, Krepin Diatta ve Bonaventure'u ucuza aliyor biz neden boyle dusuk maliyetli transferleri yapamiyoruz diye.

Çünkü kontra-atak tehdidi olan hızlı oyuncularımız yok. Bakıyorlar bizim takıma kağnı gibi, saldıralım diyorlar. Ama hızlı oyuncularımız olsa hücum oynayamazlar. Geriye çekilirler. Bu da Sekidika gibi oyuncuların verimini düşürür.
Kontra atak oyuncusu yok ve bu yüzden bize kapanmıyorlar diyorsun. Kontra atak topçusu alıyoruz, kapalı savunmalara karşı oynayamıyor diyorsun :D ?

Kral kapalı savunma çilingirlerinin krallarıyla oynadın ilk yarı. Feghouli - Babel - Belhanda.

Rakibi tempolu oyunda yakacak Onyekuru , Sekidika , Rodrigues , Bruma gibi adamların yoksa rakip senden korkmuyor üstüne geliyor.

Çok eleştirilen Emre Mor bile belki skora sıfır katkı (bence hoca kullanamadı adamı en ihtiyacı olduğu maçta bile 82’den önce almadı) her oyuna girdiğinde takım daha önde oynadı.

Rodrigues bize geldiğinde son vuruşu sıfırdı , ama koyarsın önüne Gomis’i arkasına da formda Nagatomo’yu rakip süt dökmüş kediye döner.
Babel ve Belhanda hatta Feghouli bitik zaten. Canları oynamak isteseler de oynayamıyor fizikleri kaldırmıyor. Feghouli desen kıçı büyütmüş, koşamıyor. Belhanda sürekli top kaybediyor, Babel ha keza öyle. Orta saha bir türlü uyum sağlayamadı. Sürekli orta saha değişiyor.

Sekidika gibi oyuncuların olursa dediğin gibi rakip senin sahana kolay kolay gelmez ama bu sefer de savunmasına gömülür, aşmakta zorluk çekeriz. Dar alan becerisi olan oyuncularımız olmaz bu sefer de. Sekidika'yı videolardan izlediğim kadarıyla kapalı savunmalara karşı marifeti yok. Kontra hücumlarını PTT 1. ligden sıradan bir siyahi oyuncuyu getir o da yapar.

Sekidika ile ilgili tekdüze eleştirilerden sıkıldım, Yok kapalı savunma yok dar alan mesela Onyekuru sanki çok mu becerikliydi bu konularda, Adam geldi sprint-dribbling yeteneği ve golcülük meziyetleriyle 15 tane sapladı şampiyon yaptı takımı gitti, burada 6 ay boyunca Onyekuru diye ağladık gidince. Sekidika'da Onyekuruya benziyor gayet hızlı ve bitiriciliği iyi fazlaca takip golü atmış liginde. Onyekuru sakatlandı diyelim solda Ömer'le oynamaya devam ederiz Sekidika gelmezse çok güzel olur kapalı savunmalarda dimi.

Bizim takimda kapali savunmaya karsi bireysel yetenegiyle kilidi acabilen bir kanat oyuncu var mi? Kapali savunmaya karsi kilidi adam eksilterek acarsin, Sekidika bu ozelliklere sahip bir oyuncu. Ha tutar tutmaz o ayri. Tutarsa Ndiaye de oldugu gibi iyi paraya satariz tutmazsa da hic bir sey kaybetmeyiz. 3.5 yillik toplam maliyeti 1.7m

Avrupa'dan takimlar ikinci ligden oyuncu alinca vay be gozumuzun onunde bulunan adamlari biz goremiyoruz ama yabanci takimlar uzun zaman takip edip aliyor deniliyor, bu kez bonservissiz 16 macta 8 gol atan 23 yasinda bir kanat oyuncu aliyorsun yine sallayanlar var enteresan.

Ondan sonra da cikip yorumlar yapiyorlar Standard Liege Djenepo'yu, Gent Samuel Kalu'yu, Genk Bailey'i, Club Brugge Danjuma, Krepin Diatta ve Bonaventure'u ucuza aliyor biz neden boyle dusuk maliyetli transferleri yapamiyoruz diye.
Ya hocam ben kötü bir şey demedim zaten. Hatta sevindim bu transfere. Kaybedeceğimiz bir şey olmaz. En kötü yine aldığımız paraya satarız. Ben sadece videolardan kapalı savunmalara karşı bir şey yapamadığını belirttim. Ayrıca buranın defansları PTT 1. lig defanslarından haliyle daha iyi. Orada gösterdiği performanstan daha fazlasını yapması gerekiyor, hücum repertuarını artırması gerekiyor.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray Mert Çetin'i 1,5 yıl kiralamak için diretiyor, bunu biliyorum."

Bu adam bu gidisle futbolu bizde birakacak...

Yine bi akşam akıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt