Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoda hiç kapalı savunmalara karşı aksiyon yaptığı bir hareketi yok. Hep kontra-ataklar. Aldanmayın yani.
Hizli adamin olayi bu zaten ilk golu oyle yada boyle artiyoruz zaten abi okadar izliyorsunuz goremiyormusunuz anlamiyorum yani 1 -0 one gectikten sonra hizli adam olmadigi icin maclari koparamiyorduk takim zaten direncsiz son dakikalarda gol yiyorduk Gecen sene kapali savunmalara karsi kilidi actigimiz maclarda Onyekuru Baduo gibi hizli oyuncularla skoru artririyorduk .Bu ve bunun gibi atamlar bu ise yariyor zaten

Sekidika transfermarkt da kulüpsüz olarak gözüküyor sözleşmeyi fesh etmiş sanırım

Edit : daha önce paylaşılmıştır ama yine de yazayım gerçekten fesh etmiş tff nin sitesinde var.

Son düzenleme:
valla bu gidisle pek imkansiz kalmayacak. ve eger belhanda gitmedi diye yeni bi 10 veya kreatif os almayacaksak daha da nefret edecegim belhandadan

TR'ye gelcek olsa menajeri İstanbul'a getirir, elde avuçtakini satar yine kaparlar.

rodop dedenin yanında divan üyesi genc biri vardı bugun stoper yabancı olacak dedi onun dısında 1 yerli 1 yabancı oyuncu daha olacak dediler

rodop dedenin yanında divan üyesi genc biri vardı bugun stoper yabancı olacak dedi onun dısında 1 yerli 1 yabancı oyuncu daha olacak dediler

Rodop yönetim degisirse bilgi alamayacagini bildiği icin surekli yonetimi yaliyor. İtici bir adam ama bilgisi var.

@Yusuf Ciftci Talisca'yı biz alsak yüzde yüz şampiyon oluruz derdim öyle bir oyuncu. Onyekur sprint ve topsuz koşu, box içinde şut alanı oluşturma, Falcao bitiricilik ve stoperleri rahatsız etme, alan açma, Talisca hava gücü, ön bölge oyun kurucu, frikikçi, şutör, gizli forvet al sana bir sürü hücum opsiyonu kolaysa durdur bunları ... :unsure:

baklava 4-4-2:

-----------------Onyekurr-----------Falcao--------------
-----------------------------Talisca-----------------------
-----------Ömer B.------------------------Seri(Taylan)---
-----------------------------Lemina----------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt