Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay sonra

''Babel bile daha iyiydi bu eskisehir çöpünden''

Pozisyon dedigin bi Alanyaya verdik ligin en az gol yiyen takimlarindaniz amacimiz gol atmak ofansif bi 10 numara sorunlarimizi cozer ama stoperin sorunlarimizi cozecegini sanmiyorum
Nasıl bi aalanya yahu ligin dibine demir atan gençlerbiliğine verdiğimiz kaç pozisyon var. Her atak bizi ceza sahası içinde bitiyor bunun engellenmesi gerekiyor

Nasıl bi aalanya yahu ligin dibine demir atan gençlerbiliğine verdiğimiz kaç pozisyon var. Her atak bizi ceza sahası içinde bitiyor bunun engellenmesi gerekiyor

stopere nasıl birini almalıyız Tuna? şu kolombiyalı murillo gibi çabuk biri mi yoksa Kjaer gibi savunmayı toplayıp organize edecek bir tip mi? gerçi oda belden kronik sakat diyorlar.

Muslera
Linnes-Transfer-Marcao-Saracchi
Lemina-Seri
Sekidika-Feghouli-Onyekuru
Falcao

Yani Sekidika tutarsa kadro aşağı yukarı böyle bir şey olur, Feghouli'yi sırf isminin hatırına yazdım kadroya ama bu halde devam ederse ilk kesik yiyecek adam Feghouli'dir

Devamı da gelebilecek bir kadro seneye Lemina'nın takımda kalması sağlanırsa Mert Hakan&Emre Kılınç gibi oyuncuların takviyesi ile Emre Akbaba&Luyindama gibi adamların yeniden takıma katılmasıyla devamı getirilebilecek bir kadro...

İtalya ligi, premier ligi bizim 2. lig'den oyuncu alıyor oynatıyor başarı sağlıyorlar.
Sonra hayranlık ile izliyoruz.
Fransa liginde lyon, marsilya sürekli kendi 2. ligini takip edip ucuza oradan oyuncular alıp deniyor başarırsa pahalıya satıyor.
Ama bizim taraftar "2.lig'den topcu alınmaz, çöp transfer" diyor.
Okullarda futbol eğitimi verilmesi şart. Çünkü futbolu bilmiyor çoğu insan.
GSC yönetimi bence bir konferans düzenlemeli foruma. Futbolu öğretmeliyiz forum üyelerine.
kimmich nerden geldi sorsan cogu bilmez mesela

Muslera
Linnes-Transfer-Marcao-Saracchi
Lemina-Seri
Sekidika-Feghouli-Onyekuru
Falcao

Yani Sekidika tutarsa kadro aşağı yukarı böyle bir şey olur, Feghouli'yi sırf isminin hatırına yazdım kadroya ama bu halde devam ederse ilk kesik yiyecek adam Feghouli'dir

Devamı da gelebilecek bir kadro seneye Lemina'nın takımda kalması sağlanırsa Mert Hakan&Emre Kılınç gibi oyuncuların takviyesi ile Emre Akbaba&Luyindama gibi adamların yeniden takıma katılmasıyla devamı getirilebilecek bir kadro...
Ortasaha şart hocam

Ortasaha şart hocam
Bence de şart şöyle üçlü orta sahayı hakkıyla oynayabilecek bir takım kurmayı çok isterim stoper transferi haricinde dediğin gibi orta saha ve sağ bek transferi de şart

Sağ bekte Linnes&Mariano&Şener üçlüsüne de güvenmiyorum ben

orta sahada seri olmaz topla gidemiyor adam. 20 maç kötü oynamış. Antalya iyi oynamış diyorlar ha mükemmel adam. ben tüm maçlarını seyrettim bu kadar balık hafızalı olmaya ne gerek var. Adamda şut yok, topla dribling yok, adam geçme yok, top kapma yok. neymiş güzel pas atıyor gülerler buna modern futbolda. iki yönlü oynayacak topla çıkabilecek, prese katkı sağlayabilecek adam lazım. Birde skor katkısı sağlayacak ofansif ortasaha. 6,8,10 falan değildir bu adam..Çok iyi pas atıyor adamın 2 asisti 1 golü var. Feghouli 10 numara olmaz. Hareketleri çok ağır. Adam koşarken sağa çekiyor. Element uydurmaya gerek yok. Mensah ligden alabileceğimiz en uygun oyuncu olurdu alamadık. Donk falan hayalini kimse görmesin orta sahada. 10 puan geridesin. hata yapma lüksün yok. Orta saha hızlanmadıkça sadece kanattaki adamların ayaklarına kişisel yeteneklerine kalırız. 2 ortasaha alsınlar adamakıllı. Defansa hiç gerek yok. Yazın defans alınır. Ayrıca mariano sezon sonuna kadar kalmalı. Rotasyonlu çok katkı sağlar. Kanatta ezberleri olan bir adam tek sıkıntısı kondisyon ve yaş.

Gol atan kazaniyor pozisyon veren degilki ona ragmen diyorum bu kadar mucadele etmeyen bi takim bu kadar az gol yedi sorunumuz stoper değil kardesim yapmayin

Lincoln, Sneijder gibi forvetleri besleyecek ofansif orta saha lazım.
283

Stoper için en mantıklı Mert Çetin olucak sanırım. Yaşı genç,uzun ve türk.

Şuan kontenjan tam muamma 3 yabancı kesin gidiyor 4 yabancı geldi. Sekidika şuanlık dışarda. Luyindama-yabancı stoper yaparsak aynı durum devam eder Luyindama-Mert Çetin yaparsak Sekidikaya kontenjan açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt