Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde hani bu seksopat ersun bjk derbisinden sonra carsamba mi ne aciklama yapacakti, noldu o ise?? Ulan bi kulüpte hepsi mi yanar döner olur. Dansözbahce!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

alan falcao

onye mensah lemina sekidika

saracchi marcao godin linnes

nasıl olur

Kına yakın Mustafiyle ilgimiz yokmuş.

Geçtiğimiz senelerde gözümüzün önünde Gençlerbirliğinde oynayan, Mert Çetini kiralamak için 29 ocak gecesine kadar bekleriz artık.

Kaç kiralık oldu takımda? 13 felan galiba.

Yalnız Mustafi’yi de kiralıcaktık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık 24-26 yaş ortalamalı genç dinamik mücadeleci savaşan mücadele eden takımı sahiplenen ve gelişime açık potansiyelli kadroları görücez gibi sanki yavaştan o yolda ilerliyoruz hadi hayırlısı

Onyekuru Saracchi Jesse Marcao Luyindama Lemina Taylan Akbaba
Seneye Mert Hakan Emre Kılınç hepsi 26 yaş ve altı topçular ne zamandır istediğimiz beklediğimiz gençleşme yolunda ilerliyoruz gibi sanki

Twitterda birkac yerde Max Meyer ismi gördüm nediyosunuz bu işe forma şansı da bulamıyor schalke dönemindeki performansından da geride kaldı baya iplde alabilme şansımız da var gibi sanki daha doğrusu kiralama diyelim biz ona

Twitterda birkac yerde Max Meyer ismi gördüm nediyosunuz bu işe forma şansı da bulamıyor schalke dönemindeki performansından da geride kaldı baya iplde alabilme şansımız da var gibi sanki daha doğrusu kiralama diyelim biz ona

Son haftalarda oynuyor yine. Fena da degildi gördügüm kadariyla

Galatasaray'da aldığı ücretin bir kısmından feragat etmek zorunda olduğunun hatırlatılması üzerine ise Babel, "Bu durumu kendime Avrupa Şampiyonası sırasında ödeyebileceğim bir yatırım olarak gördüm. Futbol oynamak için çalışan bir takıma geldim. Galatasaray'da ilk yarı yıl biraz zor geçti"

Godin mümkün değil bence, daha mantıklı hedeflere yönelmemiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt