- 10 Nisan 2013
- 58.574
- 41.715
- 3.943
Günaydın arkadaşlar iyi nöbetler :-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina da Ömer'de 6 numara değil nasıl Lemina ile Ömer oynar ortada. Hoş Seri'de değil. Nzonzi işte 6 numara diye alındı ama tutmadı. Şuan takımda 6 numara oynayabilecek asıl mevkisi olan sadece Donk var o da mecburiyetten defansta oynatılıyor. 4'lü defansın önündeki 2 oyuncunun biri 6, diğerinin 8 numara olması lazım. Bir stoper alıp Donk & Lemina yapabiliriz ya da Nzonzi'nin yerine bizim eski Fernando, Melo tarzı (Ndiaye değil) bir ön libero alabiliriz. Ömer oynasa oynasa 4-3-3'de orta sahanın solunda oynar. Bu da bizim tercih ettiğimiz dahası oynayabildiğimiz bir sistem değil.Son yazılan kadrolara bakınca Ömerin taraftarlarca hemen 11den aforoz edilmiş olması üzücü.
Ben Seri yerine Ömer daha mantıklı olur diyorum..
Neden? Seriyi parlatsanda kiralik süresi bitince kuruş kazandırmadan gidecek Ömer enerjisi ile milli takıma kadar yükseldi.
Artı Lemina kolay sakatlanıyor. Serinin yumuşakliğini Lemina telafi etmek zorunda, dolayısı daha fazla yük binecek.
Ömer formayı alın teri ile kazandı onu kesecek oyuncunun da bunu önce hak edecek oyunu göstermesi gerekir.
Önce biz taraftar forma adaletine inanalım...
Ekli dosyayı görüntüle 69497
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk yarıdaki lütfenlik oynayanların içinde Ömerin o yürekten çabasını görmek beni gerçekten çok etkiledi.Lemina da Ömer'de 6 numara değil nasıl Lemina ile Ömer oynar ortada. Hoş Seri'de değil. Nzonzi işte 6 numara diye alındı ama tutmadı. Şuan takımda 6 numara oynayabilecek asıl mevkisi olan sadece Donk var o da mecburiyetten defansta oynatılıyor. 4'lü defansın önündeki 2 oyuncunun biri 6, diğerinin 8 numara olması lazım. Bir stoper alıp Donk & Lemina yapabiliriz ya da Nzonzi'nin yerine bizim eski Fernando, Melo tarzı (Ndiaye değil) bir ön libero alabiliriz. Ömer oynasa oynasa 4-3-3'de orta sahanın solunda oynar. Bu da bizim tercih ettiğimiz dahası oynayabildiğimiz bir sistem değil.
Normalde hiç bir sözüne itibar etmediğimiz Rodop alaka yok diye yazınca inanmak istedik ve yok saydık...Mustafi olayı dün akşam var mıydı yoksa kabus mu gördüm gece ?
Lemina da özünde 6 Reges gibi bir 6 değil ama o tarz bir 6 numara arıyorsak nzonzi de lemina da o değilLemina da Ömer'de 6 numara değil nasıl Lemina ile Ömer oynar ortada. Hoş Seri'de değil. Nzonzi işte 6 numara diye alındı ama tutmadı. Şuan takımda 6 numara oynayabilecek asıl mevkisi olan sadece Donk var o da mecburiyetten defansta oynatılıyor. 4'lü defansın önündeki 2 oyuncunun biri 6, diğerinin 8 numara olması lazım. Bir stoper alıp Donk & Lemina yapabiliriz ya da Nzonzi'nin yerine bizim eski Fernando, Melo tarzı (Ndiaye değil) bir ön libero alabiliriz. Ömer oynasa oynasa 4-3-3'de orta sahanın solunda oynar. Bu da bizim tercih ettiğimiz dahası oynayabildiğimiz bir sistem değil.
Tam gscimbom forum adaleti ve öngörüsu. Adam ilk yarının en iyi adamı ama 11 lerde o değil yakışıklı 1 defa 11 oynamış taylan kardeşimiz var. Bir kişi de neden boyle olması gerektiği hakkında bir tane mantıklı aciklama yapamaz aslında.Son yazılan kadrolara bakınca Ömerin taraftarlarca hemen 11den aforoz edilmiş olması üzücü.
Ben Seri yerine Ömer daha mantıklı olur diyorum..
Neden? Seriyi parlatsanda kiralik süresi bitince kuruş kazandırmadan gidecek Ömer enerjisi ile milli takıma kadar yükseldi.
Artı Lemina kolay sakatlanıyor. Serinin yumuşakliğini Lemina telafi etmek zorunda, dolayısı daha fazla yük binecek.
Ömer formayı alın teri ile kazandı onu kesecek oyuncunun da bunu önce hak edecek oyunu göstermesi gerekir.
Önce biz taraftar forma adaletine inanalım...
Ekli dosyayı görüntüle 69497
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru yok hastalanmış.