Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
Melih Hocam’ı kızdırdınız. Orta parmakla mı baş parmakla mı yapacaksınız arkadaşa aklımdan geçen muayeneyi hocam?sen gel benim yanıma sana bir test yapıcam ama zeka testi değil.
Melih Hocam’ı kızdırdınız. Orta parmakla mı baş parmakla mı yapacaksınız arkadaşa aklımdan geçen muayeneyi hocam?sen gel benim yanıma sana bir test yapıcam ama zeka testi değil.
Abi sal şunu yav.sen gel benim yanıma sana bir test yapıcam ama zeka testi değil.
Sekidika bence yazin icin alindi. Hersey istenildigi gibi giderse yazin kadromuz söyle olacak büyük ihtimalSedikka için bugünü transferi olarak görüyorsunuz ama bence yanlis. Hoca feghouliyi kesmez onyekuru sonrası ayni stilde atak görevi için alınmış bir oyuncu bana kalırsa.
Garry-onyekuru dönüşümü gibi düşünün. Yavas yavaş ısındırılacak, emre morun aldığı şanstan daha fazla alacsak bu bariz belli zaten. Yorulmuş rakibe karşı 70.dakikadan sonra oldurucu darbe olarak sokulur bize 5 ay yeterde artar
Sekidika bence yazin icin alindi. Hersey istenildigi gibi giderse yazin kadromuz söyle olacak büyük ihtimal
Nando
Linnes(?) Luyindama Marcao Saracchi
Lemina Mert Hakan
Emre K. ??? Sekidika
Falcao
dedigin gibi bu yarim sene alisma icin yedek olarak kullanilir
Belli olmaz . Düserlerse vs. Vs. En kötü belhanda fegh felan satip toptan parayi yatir opsiyona. Veya düsürmeye calisLeminayi unut musap, vermezler birdaha. Onun icin hemen Leicesterden Nampals mendye kapmamiz lazim, ayni stilde oyuncu 27 yasinda.
Gomisin kuzeni
allah aşkına izlesene bir![]()
Takim cok kisa olurLeminayi unut musap, vermezler birdaha. Onun icin hemen Leicesterden Nampals mendye kapmamiz lazim, ayni stilde oyuncu 27 yasinda.
Gomisin kuzeni
Stilleri cok farkli ayrica o kadar da iyi degil kanimca, Lemina cok daha klas bir oyuncu onunla kiyaslarsam.Leminayi unut musap, vermezler birdaha. Onun icin hemen Leicesterden Nampals mendye kapmamiz lazim, ayni stilde oyuncu 27 yasinda.
Gomisin kuzeni
Stilleri cok farkli ayrica o kadar da iyi degil kanimca, Lemina cok daha klas bir oyuncu onunla kiyaslarsam.
Bu orta saha Musap'in dedigi gibi hava topu kazanamaz, boylara bak 1.60 biri digeri de 1.70Klas olabilirde, demek istedigim. Bu ligde sampiyon olmak icin oyle muazzam kadrolari ihtiyac yok.
Nampalys Mendy - Mert Hakan
Biri kesici, top kapma
Birisi gecis oyunu, pas dagitma 8 numara
(cuceler gibi)Bu orta saha Musap'in dedigi gibi hava topu kazanamaz, boylara bak 1.60 biri digeri de 1.70(cuceler gibi)
Ilk once Lemina'yi tekrar kiralamaya bakmak lazim. Nasil Denayer de zamaninda pes pese kiraladik oyuncunun kendi arzusuyla, Lemina da boyle yapabilir cunku burayi sevmis gibi. Olmazsa ona benzer baska bir oyuncu bulmak lazim, bu da scout ekibin isi. Ben o Sivas taki oyunculari da o kadar iyi bulmuyorum dogruyu soylemem gerekirse, yani bizde direk 11 de oynayacak kadar degil.Ozaman sence seneye en ideal orta saha nasil olur sence veya nasil kurardin
Bu orta saha Musap'in dedigi gibi hava topu kazanamaz, boylara bak 1.60 biri digeri de 1.70(cuceler gibi)
Lucas Ontivero - Oyuncu profili 2020 reis gene transfer yapmış