Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Önemli olan uzunluğu değil, işlevi.Takim cok kisa olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli olan uzunluğu değil, işlevi.Takim cok kisa olur
Züğürt tesellisi o.Önemli olan uzunluğu değil, işlevi.
Terim denemeye çalışın bir bunu daha neyin ne olduğunu görsün.Resmi hesap ısrarla hergun Faslı cingenenin resmini gösteriyor bu herif gitmez hatta hoca taylani keser oynatır bunu
Nasıl ne alaka. Sen beğeniyormusun Belhanda'yı?Ne alaka, oynarken ne oluyordu sanki?
Pardon ben oynaması diye okumuşum nedense yoksa beğenmiyorum şimdi sizinle hemfikirim yaniNasıl ne alaka. Sen beğeniyormusun Belhanda'yı?
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende diyorum kendi kendime acaba benmi ters bişey yazdım. Forumda belhandacı kalmamıştır. Forumu geçtim taraftarlar arasında da kalmamıştır. Varsa teknik heyette vardır.Pardon ben oynaması diye okumuşum nedense yoksa beğenmiyorum şimdi sizinle hemfikirim yani![]()
Valla Can, Terim'i çok severim bilen bilir, gel gelelim çatışmayı onu sahada görünce Terim ile ben yaşıyorum iç dünyamda..belhanda oynarsa şaşırmayın diyosunuz da 2.5 senedir banko oynayan adam oynarsa niye şaşıralım? takımın en iyisi utanmayın itiraf edin iç dünyanızda çatışmalar yaşamayın rahatlarsınız
hocam taraftar sezon başında herkesten fazla belhandayı savundu çenesi yamulunca taraftar üzüldü maske falan takıp oynamaya başladı taraftar gittikçe saygı duyacakken birkaç pas hatası yaptı yaptıgı yer de şampiyonlar ligi taraftarın bağırması eleştirmesine saygıda duyabilirsin saygıda duymayabilirsin ama taraftar ondan büyük şeyler beklerken sen o taraftara hakaret etmezsin yaptıgı büyük yanlışbelhanda oynarsa şaşırmayın diyosunuz da 2.5 senedir banko oynayan adam oynarsa niye şaşıralım? takımın en iyisi utanmayın itiraf edin iç dünyanızda çatışmalar yaşamayın rahatlarsınız
Fatih terim ve taktik! Fatih Terim'in kitabında taktik maktik yok.1 saatten az bir süre kaldı görelim bakalım taktiksel oalrak neler yapıyoruz
belhanda oynarsa şaşırmayın diyosunuz da 2.5 senedir banko oynayan adam oynarsa niye şaşıralım? takımın en iyisi utanmayın itiraf edin iç dünyanızda çatışmalar yaşamayın rahatlarsınız
neee! savundu/ üzüldü mü? oh olsun diye sevinenler göbek atanlar neredeyse taksimde kutlama yapacaktı adamın cenesi kırıldı diye! pas hatası yaptı clde diyosun küfür yedigi real macına bak babel/andone dırzoları attıgı topları nasıl harcamıs diye... taraftar her an adama sövecek gibi zaten 2.5 senedir destegin dsini görmedi taraftardan ama adam gibi adammış ki böylelerin karşısında durabildi! kimseye eyvallahı yokhocam taraftar sezon başında herkesten fazla belhandayı savundu çenesi yamulunca taraftar üzüldü maske falan takıp oynamaya başladı taraftar gittikçe saygı duyacakken birkaç pas hatası yaptı yaptıgı yer de şampiyonlar ligi taraftarın bağırması eleştirmesine saygıda duyabilirsin saygıda duymayabilirsin ama taraftar ondan büyük şeyler beklerken sen o taraftara hakaret etmezsin yaptıgı büyük yanlış