Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kontenjanı yüzünden Sekidika kiralık gidebilirmiş. Çok saçma olur. Zaten gidenlerden sonra 13 yabancımız olucak onada stoper gelir tamam işte.

Şu lanet olası belhanda defolup gitmedi allahın belası
Belhanda'yı hoca göndermiyor. Hoca istemeseydi çoktan giderdi. Geçen sene teklif varken satmadılar. Taraftara küfür etti oynatmaya devam ettiler. Adamın bu kadar şımarık olmasında teknik ekibin de payı büyük.

Muslera
Marcao
Murillo/Stoper
Linnes
Saracchi
Donk
Lemina
Seri
Belhanda
Sekidika
Onyekuru
Feghouli
Falcao
Andone/Diagne

14 yabancı oldu.

Bu demek oluyor ki Luyindama'yı liste yazmayacağız. Kadro dışı Nzonzi ayrılacak. Babel'i yolladık. Diagne dönerse Andone gidecek, dönmezse Andone kalacak. Mariano ve Nagatomo ayrılacak.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TFF, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin harcama limitlerine yaptığı itirazları reddetti.

Muslera
Marcao
Murillo/Stoper
Linnes
Saracchi
Donk
Lemina
Seri
Belhanda
Sekidika
Onyekuru
Feghouli
Falcao
Andone/Diagne

14 yabancı oldu.

Bu demek oluyor ki Luyindama'yı liste yazmayacağız. Kadro dışı Nzonzi ayrılacak. Babel'i yolladık. Diagne dönerse Andone gidecek, dönmezse Andone kalacak. Mariano ve Nagatomo ayrılacak.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca on libero da istiyor, kim gider acaba
Ben de 10 numara istiyorum

tff 2. lig maclari bugün basliyor

ali yayuz (tarsus) ve birhan vatansever (bandirmaspor) ilk 11de, batuhan tekin (h. trabzon) ve metehan mertöz (eyüpspor) yedekler arasinda

Gelecek sene alternatif forma olsun diye kulübe iletelim @Vasfi Vural

IMG_20200111_131753.webp

Oğlum bu Nevzat Dindarı pek sevmezdim ama adam son günlerde fena gözüme girdi ya😆

Adam ASpor’a her çıktığında OT’lıları g.t ediyor, sağlam trollüyor. 👌

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt