Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simon Kjaer Milan'da.

Dun pacavralardan birinde fener yapi krediden kredi alip artiya gececek haberi vardi. Bana oyle geliyor ki bunlar bu red kararini aciklamak icin fenerin yapi krediyle anlasmasini beklediler. Fener artiya gececek ve ceza falan almayacaklar.

Edit: tabi bence bu durum bizim icin daha iyi. Koc kulubun bugunlerini kurtarmak icin hileyle hurdayla kulubu iflasa surukluyor. Arkasindaki comarlar da onun her yaptigini alkisliyor :D

Dun pacavralardan birinde fener yapi krediden kredi alip artiya gececek haberi vardi. Bana oyle geliyor ki bunlar bu red kararini aciklamak icin fenerin yapi krediyle anlasmasini beklediler. Fener artiya gececek ve ceza falan almayacaklar.
Krediyle artıya geçildiğini hangi dangoz salladı ya. Kredi=borç bunun ne gibi bi artısı olacakmış

Krediyle artıya geçildiğini hangi dangoz salladı ya. Kredi=borç bunun ne gibi bi artısı olacakmış

Borc ancak geri odemesini ertelediginde elinde su an icin kulube giren para ve uzun vadede odenecek bir borc kalir. Bana kalirsa da kabul edilmemesi lazim ancak burasi Turkiye iste. Fetocu abileri 2.5 milyon taraftari fetocu olan kulubunu kurtarmak icin her seyi yapar.

Başkan ve sayın terim ders alır umarım bu yapılandırma olayından her sene şampiyon olacağız diye kural yok genç ve tanınmamış kaliteli kumaşlar bulmak lazım hoca kendine koruma ordusu arıyor gibi 33 yaşında milyonluk kalıplı kazmalar bulmaya son vermeli

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu iki şikecilerin durumunu gördükten sonra bizim başımızdaki şu transferlerde kimin parmağa varsa hepsinden nefret ediyorum.
Bu beceriksizler geçen senede aynısını yaptılar ama başakşehir sağolsun altın tepsiyle bize sundu.

Şu ligde çok rahat şampiyon olmak varken tamamen transferdeki ısrarla,sürekli artık buna hata diyemeyeceğim bir şekilde yapılan fiyaskolardan sonra düşdüğümüz duruma bak.

Adamlar koca sezon yatıyor yahu..
Umurlarında değil.hala transferde hocadan ve scout ekibinden medet umuyoruz.

Takımın yarısi kiralık bu nasıl gelecek anlamadım

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandayı bir yerlere itelesekte şu guilhermeyi biz alsak faydalı oyunca tabi maliyeti azsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt