Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda gitsin transferden de vazgeçtim
20454.webp

Muslera
Linnes Murillo Marcao Saracchi
Lemina Seri
Sekidika Feghouli Onyekuru
Falcao

Okan
Şener Emin Ahmet Taşdemir
Donk Ömer
Belhanda Taylan Adem
Andone/Diagne

+Akbaba, Durmaz.

Valla Terim bahane üretmesin, malzememiz var. Biraz bek ve stoper alternatifleri SIKINTI ama bu maddi durumda iyi kötü yine bir kadro olusturabiliyorsun. Iki yeni kanat oyuncumuzun alternatifi olacak oyuncular yok ama buna da sükür diyelim. Emre Akbaba dönüyor, Adem ve Diagne/Adem golcü oyuncular. Daha Taylan ve Ömer var. Toparlarsa Jimmy Durmaz var.​

Muslera
Lemina Seri
Falcao

Okan
Donk Ömer
Belhanda Taylan Adem
Andone/Diagne

+Akbaba, Durmaz.

Valla Terim bahane üretmesin, malzememiz var. Biraz bek ve stoper alternatifleri SIKINTI ama bu maddi durumda iyi kötü yine bir kadro olusturabiliyorsun. Iki yeni kanat oyuncumuzun alternatifi olacak oyuncular yok ama buna da sükür diyelim. Emre Akbaba dönüyor, Adem ve Diagne/Adem golcü oyuncular. Daha Taylan ve Ömer var. Toparlarsa Jimmy Durmaz var.​
Ardayi yazmayi unutmussun murf. Evladimiza sevgi ve ilgi gostermemiz lazim

Muslera
Lemina Seri
Falcao

Okan
Donk Ömer
Belhanda Taylan Adem
Andone/Diagne

+Akbaba, Durmaz.

Ligte kimsenin elinde böyle bir kadro yok.Sivas iki oyuncusu ile oyun planı sayesinde lider olabiliyorsa hocanın hiçbir bahanesi kalmamıştır.

Muslera
Lemina Seri
Falcao

Okan
Donk Ömer
Belhanda Taylan Adem
Andone/Diagne

+Akbaba, Durmaz.

Devam ettirebileceğimiz bir kadro işin güzel yanı o Sekidika umarım tutar yazın Mert Hakan ve Emre Kılınç kadromuza katılacak bunların yanında söylediğin gibi Luyindama ve Emre Akbaba iyileşip takıma katılacaklar

Şu takımın eksiği güzel bir hücumcu orta saha ve sağ bek bunun haricinde öyle çok canımızı yakacak bir eksiklik yok. Artık kadro kurarken devamını getirebileceğimiz üzerine koyarak daha iyi bir takım kurma planımız olması gerekiyor...

Devam ettirebileceğimiz bir kadro işin güzel yanı o Sekidika umarım tutar yazın Mert Hakan ve Emre Kılınç kadromuza katılacak bunların yanında söylediğin gibi Luyindama ve Emre Akbaba iyileşip takıma katılacaklar

Şu takımın eksiği güzel bir hücumcu orta saha ve sağ bek bunun haricinde öyle çok canımızı yakacak bir eksiklik yok. Artık kadro kurarken devamını getirebileceğimiz üzerine koyarak daha iyi bir takım kurma planımız olması gerekiyor...
Sangare, Kilinc ve Mert Hakan bonservissiz olarak katildiginda epey genis bir yerli rotasyonumuz olacak. Artik takimi daha saglikli bir yapiya kavusturmak lazim. Öyle takimin yarisi kiralik oyuncularla doldu diye yangina gerek yok.

Murillo veya herhangi bir stoper Luyindama'nin sakatligindan dolayi gecis dönemi icin geliyor.

Emre Mor ve Nzonzi zaten zerre katki vermemis, gidecek oyuncular.

Andone gitse bile yeri dolmayacak adam degil, Diagne en kötü kadroda tutulursa Süper Lig seviyesi icin iki tane iyi forvetimiz var demektir. Ben Diagne'yi satabilecegimizi düsünüyorum. Forvet almak kolay is.

Onyekuru bizden biri, hic yabancilik cekmez.

Saracchi seneye zaten bizimle.

Bir tek Lemina-Seri ikilisi sezon sonu ne olacak o önemli. Lemina'nin bonservisini almak icin Belhanda+Diagneyi satmak gerekir ama o da sürekli sakatlanan bir oyuncu. Belki 1 sene daha kiralanabilir. Bonservisini alsak 3 mac üst üste oynayacaginin garantisi bile yok.

Orta saha ve sag bek en önemli mevkiler olarak transferde. Herhalde yönetim ve Fatih Terim bu sezondan ders alip ona göre adamlar alir (Matic vs. bize uymaz).

Emre tamamen iyileştiyse yalnızca sağbek transferi ile orta saha transferi olmadanda idare edilebilir.

Sangare, Kilinc ve Mert Hakan bonservissiz olarak katildiginda epey genis bir yerli rotasyonumuz olacak. Artik takimi daha saglikli bir yapiya kavusturmak lazim. Öyle takimin yarisi kiralik oyuncularla doldu diye yangina gerek yok.

Murillo veya herhangi bir stoper Luyindama'nin sakatligindan dolayi gecis dönemi icin geliyor.

Andone gitse bile yeri dolmayacak adam degil, Diagne en kötü kadroda tutulursa Süper Lig seviyesi icin iki tane iyi forvetimiz var demektir. Ben Diagne'yi satabilecegimizi düsünüyorum. Forvet almak kolay is.

Bir tek Lemina-Seri ikilisi sezon sonu ne olacak o önemli. Lemina'nin bonservisini almak icin Belhanda+Diagneyi satmak gerekir ama o da sürekli sakatlanan bir oyuncu. Belki 1 sene daha kiralanabilir. Bonservisini alsak 3 mac üst üste oynayacaginin garantisi bile yok.

Orta saha ve sag bek en önemli mevkiler olarak transferde. Herhalde yönetim ve Fatih Terim bu sezondan ders alip ona göre adamlar alir (Matic vs. bize uymaz).
Ya aslında Diagne & Maicon & Belhanda ve Feghouli dörtlüsünden iyi bonservis elde edebiliriz şöyle 15-16 mil.€ bonservis elde edebiliriz bu adamlardan

Bu parayla gerçekten orta saha için de bek için de güzel yatırım yapabiliriz az para değil, ama bu adamları iyi fiyatlara satmayı beceremediğimiz için sürekli taşıma suyla kiralık oyuncularla takımı döndürmeye çalışıyoruz

Çok basit geçen sene devre arasında Belhanda'nın 9 mil.€ bonservis ile satılacaktı buna neden engel olduk ki ? mesela Diagne'yi Brugge'ye Maicon'u Arabistan'a kiralayana kadar 5 mil.€ bonservis verecek bir takım bulamıyor muyuz ?

Onyekuruya para verip alamazsak diye Emre Mor durabilir. O zaman Sekidika sağda iken şu Mor solda denenebilir ya da tam tersi. Pek bi maliyeti yokken şu adamı devre arası göndermeden bir iki maç daha deneyrlim derim. Sonuçta takım hızlandı ve yeni oyun planında bir bakalım diyorum Belhanda hariç tüm oyuncular için geçerli bu isteyim.

Muslera
Lemina Seri
Falcao

Okan
Donk Ömer
Belhanda Taylan Adem
Andone/Diagne

+Akbaba, Durmaz.

Feghouli ve Serili orta saha mücadele gücü biraz zayıf kalır. Feghouli geçen sezonun ikinci yarısı gibi oynasa neyse. Mobbing yapmadan iyi oynamıyor sanki

Emre tamamen iyileştiyse yalnızca sağbek transferi ile orta saha transferi olmadanda idare edilebilir.
Taylan'ı son maçlarda kullandığımız görev var ya işte o tam Emre Akbaba'nın görevi sürekli ceza sahası koşuları yapar gol kovalar mücadele eder Falcao'ya yakın oynar uzaktan şutlar ile tehdit oluşturur hani arayıp bulamayacağımız bir adam o görev için

Doğrudan ilk 11 oynayabilecek seviyede değil henüz yalnız dün o istekli halini görünce çok mutlu oldum sakatlıktan fiziksel olarak da mental olarak da iyi dönmüş zerre korku yok Altay'ın o sert faullü oyununa zerre sinmedi, kolay değil 1 yıl içinde 321 günü sakatlık ile geçirdi

Bir anda olacak şey değil ama gerçekten ben ümitliyim Emre Akbaba'dan artık 49849 tane kiralık oyuncu almayı bir kenara bırakıp takımı için mücadele eden elinden geleni yapan adamlara ihtiyacımız var

Murillo solak değil mi? İki solak stoper ile oynayacağımızı hiç düşünmüyorum bence Murillo ismi bilerek gündemde tutuluyor asıl hedef Mert Çetin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt