Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç konusuna neden yazamıyorum hangi forumun evladının bana takıntısı var?

Mustafa Cengiz: "Onyekuru çok ağır bir hastalık geçiriyor. Maalesef ülkesine giderken ilaç alınmamış ve sıtmanın en tehlikelisine yakalandı. Eğer 48 saat içinde önlem alınmasaydı çok kötü sonuçlar olabilirdi. İnşallah 2 ile 3 hafta içinde düzelecek."

Mustafa Cengiz, Arda Turan konusunda teknik direktör Fatih Terim ile görüş ayrılığında oldukları ve sorun yaşadıkları iddialarına yanıt verdi

Cengiz: "Sorun yok. Bununla ilgili ileride konuşuruz"

Ne demek bu şimdi?

Gitmesi gerekenler hala gitmedi,
Belhanda yerine 10 lazimdi olmayacak gibi
Onyekuru zaten hazir degildi, simdi sakatlik falan derken iyice kotu oldu
Luyindama gibi stoper bulamayiz.

Ikinci yari icin cok karamsarim, fark kapanmaz gibi

Mustafa Cengiz: "Onyekuru çok ağır bir hastalık geçiriyor. Maalesef ülkesine giderken ilaç alınmamış ve sıtmanın en tehlikelisine yakalandı. Eğer 48 saat içinde önlem alınmasaydı çok kötü sonuçlar olabilirdi. İnşallah 2 ile 3 hafta içinde düzelecek."
Allahim yarabbim

Linnes Falcao Belhanda çok zayıf. Falcao kendine gel aslanım. Kontejan yaratabilirsek bir tane sağ bek kesin almamız lazım, Linnes solu yedeklesin. Belhanda artık kendine gelmeli. Feghouliyi döndürdük onuda kendine getirmemiz lazım.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu ibrahimoviç i abd ye gitmeden Türkiyeye getirme fırsatımız vardı 1 tane sponsor da çıkıp yardım etmedi Allahın belaları. Adam 39 oldu italya ligine döndü hala çatır çatır oynuyor.

İlk yarıdaki takımdan tek fark Emre vardı işte ceza sahasına hareketlendi istedi denedi ama adamı yapıcı eleştirmek şu anda haksızlık olur, Feghouli Falcao filan ne oynuyor ki Emre ne oynasın ? elinden geleni yapıyor işte

Bunun haricinde diğer fark Linnes var ama sadece isim olarak sahada Linnes kafası kesinlikle takımda değil

Geri kalanda işte aynı ilk yarıda izlediğimiz Galatasaray'dı bir an önce Emre Sekidika Onyekuru ve Saracchi dörtlüsünü takıma monte etmemiz gerekiyor bunu haricinde stoper yedek forvet ve sağ bek en önemli eksiklikler

Diagne'nin geri dönmesi ve stoper transferi olmazsa olmaz bence 1 ay Andone'nin dönmesini bekleyemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt