Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.238
- 7.136
- 2.358
Forumu okudukça içimi bir karartı kaplıyor. İyice ağlama duvarına döndü burası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugüne kadar umutluydum. Falcao'nun ilk 5 maçta rahat 7-8 gol atacağını düşünüyordum. Falcao'yu izleyince acı gerçekler yüzüme çarptı. Hala şoktayım .Forumu okudukça içimi bir karartı kaplıyor. İyice ağlama duvarına döndü burası.
Godin İnter kadrosunda yok gelebilir bence ihtimal var.
jackson muleka fener diyolar
Yanlış alarm renktaş, mackolikte kadrolara baktım hep yedekti son haftalarda direkt yedeklere baktım olmayınca buraya yazdım adam 11'mişKeşke ama en az 10 takım için ihtimal vardır.
belli olmaz rtaş, o adam kumanyayla bile gelirGtlerine don alacak paraları yok.
Samattanın luyindamanın eski takımı. İyiyse bu iş luyindamanın bi telefonuna bakar. Forvet lazım alalım yedeğejackson muleka fener diyolar
Godin İnter kadrosunda yok gelebilir bence ihtimal var.
Edit ; Varmış adam hep yedek olunca direkt kulubeye baktım orada görmeyince yok sandım
Küstü kendisi varisi olarak @Can Karabacak ı atadıBir zamanlar Can esmer adinda iflah olmaz bir belhandaci kardesimiz vardi ? Nerelerde haberi olan var mi ?
Bir zamanlar Can esmer adinda iflah olmaz bir belhandaci kardesimiz vardi ? Nerelerde haberi olan var mi ?
Bir zamanlar Can esmer adinda iflah olmaz bir belhandaci kardesimiz vardi ? Nerelerde haberi olan var mi ?
Küstü kendisi varisi olarak @Can Karabacak ı atadı